Kommunister sentrale i SOS Rasisme Norge

 Av: Raymond Haslien, DM  
Viste du at SOS Rasisme får støtte av Det Mosaiske Trossamfund (DMT) i Oslo?
Lokal LO-leder trakk seg ut av SOS Rasisme Norge fordi den styres av en revolusjonær kommunistorganisasjon.
Sarpsborg Arbeiderblad fortalte 14.3.2010 at flere ledende personer i SOS Rasisme også er sentrale i den revolusjonære kommunistorganisasjonen Tjen Folket.
Avisen har også de siste dagene hatt fokus på mulig medlemsjuks i organisasjonen i Østfold.
Organisasjonen Tjent Folket mener at en væpnet revolusjon er veien å gå for å ta makta i Norge.  En av de sentrale figurene i SOS Rasisme bekrefter overfor lokalavisen at han er aktiv i denne organisasjonen.
 
I september 2009 uttalte en av grunnleggerne av SOS Rasisme, Khalid Salimi, til P4 at han hadde blitt skviset ut av organisasjonen av kommunister.
I 2004 ble jøder bortvist fra en krystallnatt-markering i Oslo. Politiet fikk fra DMT og SOS Rasisme misvisende informasjon som tilsynelatende antydet at  deltakerne ”kommer til å angripe deltakerne i Krystallnattmarkeringen, som SOS Rasismes stod for. Politimennene som skulle stoppe ”sabotørene” ble overrasket da de traff 12 personer, blant dem en handikap og eldre personer — slett ikke ”den voldelige gjengen” som DMT og SOS Rasisme desinformerte om. Allikevel tvang politiet de 12 deltakere til å forlate markeringen for sin egen sikkerhet.
Arrangøren, SOS Rasisme, var glad for politiets inngripen. De hadde på forhånd gjort det klart at demonstranter med israelske flagg ikke var velkomne.
Viste du at Det Mossaiske Trossamfun i Oslo samarbeider med SOS Rasisme? Begge organisasjoner sprer hat mot jøder og deres stat.
Les hele artikkelen her…Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: