Kjell Arve Tolås

Det er med stor sorg vi må melde at vår kjære bror og ekte venn av jødene er ikke med oss lenger. Kjell Arve Tolås døde den 1.7.2010 og skal begraves i morgen den 8.7.2010 ved Moster kirke, kl. 13.00. Han døde av sykdom i sitt hjem i Mosterhamn natt til torsdag med alle sine kjære omkring seg.
Kjell Arve var en ekte venn av jødene og har i alle år vist meg og Erez en ubetinget kjærlighet spesielt i tider der andre har snudd oss ryggen i den politiske korrekthets navn.
Han var et ekte bibeltro menneske og hans kjærlighet til G-d smittet mange av oss som hadde den ære av å bli kjent med ham.
Vi lyser fred over ham og hans minne.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: