Jonas Gahr Støres rekordforsøk i hykleri

Det er merkelig hvor mange av Israels fiender som tror at en tur i synagogen til den lille jødiske menigheten DMT i Oslo kan gi dem absolusjon fra deres anti-israelske synder. Til tross for at de aller fleste av dem er sekulære mennesker, har de et uimotståelig behov for skriftemål som de tror kan renvaske og ruste dem til et nytt angrep på Israel. Men høflig mottakelse i en synagoge (dagen etter kom det som ventet krav fra DMT om ekstra økonomisk støtte for sikkerhet…) er intet godkjent skriftemål hverken hos paven eller oss jøder. 
Jonas Gahr Støre, som nettopp har oppfunnet en ny ambassadør til et land som aldri har eksistert, men hvor «statsoverhodet» er leder for en arabisk ekstremistgruppe som består av blodtørstige terrorister, har nå fått behov for å fortelle oss andre hvordan man skal motvirke antisemittismen. Det er snart et år siden antisemittismen i norsk skole ble «avslørt» for n’te gang i norske medier, og ble feiet under teppet av Støres regjeringskollega Kristin Halvorsen.  For meg høres utsagnene fra Støre like troverdige ut som om reven som står og slikker værhårene rene etter å ha vært en tur i hønsehuset skulle tale om livets hellighet.
Hvem av oss husker ikke bildet av den arrogante Støre som besøkte Hebron, men som nektet å hilse på byens få gjenlevende hebreere, og som på demonstrativt diskriminerende vis valgte å la seg informere kun av araberne i byen?  Han nektet også å hedre de jødene som ble massakrert på en sabbatskveld i 1929 av arabere, som etterpå gjorde byen jøderein for første gang siden vår stamfar Abraham kjøpte Machpela-området der for vel 3800 år siden.  Utenriksminister Jonas Gahr Støre valgte derimot, i pakt med sin nyervervede venstresosialistiske overbevisning, å støtte etterkommerne etter dem som massakrerte jødene.  Omkranset av dem stod han i jødenes nest helligste by og støttet angripernes krav om ny jødeutryddelse i Hebron, Judea og Samaria og etablering av en terrorstat på jødenes helligste område.
Utenriksminister Jonas Gahr Støre har ved forskjellige anledninger antydet at jøder i Israel er rasister som ikke virkelig ønsker fred (bl.a. i boken Å gjøre en forskjell, som embetsverket i UD skrev og som Jonas Gahr Støre lot seg oppføre som forfatter av.) Han insinuerer at Israel tvinger arabere til å forlate sitt land og er ansvarlig for arabisk terrorisme.  Han ga til og med jøder ansvaret for den interne maktkampen mellom Hamas og Fatah.
Jonas Gahr Støre: «Israel har underminert den palestinske samlingsregjeringen» (VG. nett 14.6.2007); «Israel er delvis skyld i kampene på Gaza» (NRK 14.6.2007).)  I februar 2009 sa Støre at israelske styrker angrep sivile mål i Gaza med vilje, som en del av Israels strategi. ( NTB 27.2.2009): «Utenriksministeren mener de omfattende ødeleggelsene av fabrikker, drivhus og avlinger vitner om en systematisk strategi fra Israels side.  – Det vitner om at den israelske hæren har ønsket å etterlate et veldig klart budskap til befolkningen i Gaza, om konsekvensene av rakettvirksomheten.  Det er et militært svar som går langt ut over å ramme militær infrastruktur, sier Støre
Slike utsagn fra et medlem av Regjeringen forklarer hvorfor noen i Norge tror at jøder er onde og umenneskelige vesener. Det er tilstrekkelig at én av dem tar disse tankene på alvor, som blir massert inn i folket ovenfra gjennom en massiv myndighetsdrevet mediepropaganda, og så vil noen sprenge seg selv og andre i denne lille synagogen, kanskje før krokodilletårene til Støre har tørket.  Denne samme Støre vil altså nå lære oss andre hvordan vi skal bekjempe jødehatet.  Hadde han bare latt være å sette det i gang, ville ihvertfall noe være oppnådd.
Man kan lure på hva som er drivkraften bak noe så selvmotsigende som en venstresosialistisk mangemillionær fra Oslos vestkant som finansierer islamsk terror med skattebetalernes penger.  Som en kameleon viser Støre evne til å bytte farge etter behov.  Suget etter karriere og makt er hos noen mennesker like sterkt som behovet for stoff hos de narkomane. Det pinlige og skammelige hykleriet til utenriksminister Støre tar ikke slutt før noen griper inn og feier slike folk ut av regjeringskontorene.
Sabbat shalom,
Med vennlig hilsen,
Senter mot antisemittisme (SMA)
dr. Michal Rachel Suissa, lederStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: