Jerusalem på Google

Israel vil nå komme på «det digitale kartet» melder Ynet.
Googles Street View vil nemlig nå snart kunne tilby turister et glimt av ett av verdens mest attraktive turistmål: gamlebyen i Jerusalem.
Google monterer 360° kameraer på biler og andre kjøretøyer og tar bilder over alt, slik at man kan sitte på Internett og finne bilder på kartet som man kan zoome inn på og snu seg rundt i.
Sjef for Google Israel, Meir Brand, fortalte at filmingen vil starte om et par måneder i Jerusalem, Tel Aviv, Haifa, og ved noen av de andre turistattraksjonene i landet.
Israel var bekymret for at detaljerte foto ville kunne hjelpe terrorister å planlegge sine angrep, men forrige måned annonserte Israel at man hadde kommet til en avtale med Google om sikkerheten og de juridiske forholdene rundt prosjektet. Det er dessuten ventet at enkelte religiøse grupper i Jerusalem og Israel vil reagere på å bli filmet.
Israel blir med dette det første landet i regionen som tillater denne tjenesten rundt om i sine byer.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: