Jens Stoltenberg, Israel og hakekorset

 Av SMA
Tidligere statsminister Jens Stoltenberg (AP) var hovedtaler i en antiisraelsk demonstrasjonforan Stortinget 20.4.2002. Han så plakatene og fortsatte likevel å angripe Israel. Stoltenberg kunne ikke ha oversett følgende plakater og bannere som demonstrantene bæret.
Hvilke signaler gir norske ledere til folket?
Hvilken holdning til jøder kan vi forvente blant folk når lederne deres angriper den jødiske staten i demonstrasjon der jøder er fremstil som verdens verste folk?
Alle bildene er fotografert av Astrid Hansen, for SMA©.

   
Mange arabere beundrer nazismen og Hitler. Hitlers bok Mein Kampf er en bestselger blant arabere. Men de samme arabere anklager jødene (og først og fremst den jødiske lederen statsminister Sharon) til å ligne på nazister.  Se på kipaen (jødisk hodeplagg). Sharon angripes som en jøde.  
   
Jødisk Israel = døden
(mens politiet i Oslo er mest opptatt av vold forårsaket av muslimske terrorister)  Sammenligning mellom jøder og nazister er ikke nytt i Oslo
 
   
En muslimsk (sannsynligvis arabisk) jente lærer å hate jøder og USA, i Norge.  Mens de beundrer og støtter nazistene, anklager arabere jøder for å ligne på nazister. Interessant. Detalj fra samme bilde. 


Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: