Jødisk selvhat (autoantisemittisme): Physicians for Human Rights

Physicians for Human Rights (PHR; leger for menneskerettigheter) er oppført i listen til NGO-Monitor, p.g.a. dens graverende angrep på jødene i Israel
Følgende er noen eksempler:

Organisasjonen er finansiert av bl.a. EU. Organisasjonen presenterer jøder som umenneskelige.
Hvorfor PHR star oppført i kategorien «jødisk selvhat»: PHR er ikke en jødisk organisasjon, men den styres av jøder: Leonard Rubenstein, Joshua M. Friedman, Jinna Halperin, Edie Rubinowitz og Eric Friedman (jøder alle sammen) er kun eksempler
Vi opplever at de fleste og de mest graverende angrep fra PHRs side kommer fra jøder. SMA har tatt direkte kontakt med PHR. Våre spørsmål om balanse i omtale ble totalt ignorert av de tre jødiske representanter i pressekonferansen. Den eneste fornuftig respons vi fikk var fra en ikke-jødisk medarbeider, som utrykte sin frustrasjon pga. organisasjonens ensidighet.
PHRs hjemmeside

   
 Pressekonferanse i Jerusalem (22.3.2002) SMA var tilstede og stilte kritiske spørsmål om PHRs politikk. NIS spurte når organisasjonen har kritisert f.eks. PLO/PAs bruk av ambulanser for å frakte våpen og terrorister. De innrømmet at de ikke har gjort dette, men nektet å kritisere PLO/PA.
En idealist som støttet organisasjonen kom til oss etter pressekonferansen og takket oss. Hun sa at hun har prøvd å få ledelsen til å være balansert, men de ville bare kritisere Israel. (lederen, Leonard Rubenstein, til venstre.    Foto: SMA)
 Jøder, ved Israels IDF’ soldater, presenteres av PHR som følelsesløse organismer. Se mer


Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: