Jøde med kippah knivstukket i Strasbourg

En jøde ble brutalt stukket ned i den franske byen Strasbourg natt til lørdag. 42-åringen ble angrepet av to menn og slått i bakhodet med en metallstang, og stukket i brystet av den andre.
Myndighetene har fått tak i de to voldsmennene og opplyser at de er «mentalt syke.»
Ifølge et øyenvitne bar den jødiske mannen kippah da han ble angrepet. Ifølge nyhetsbyrået DPA bar de to angriperne en såkalt «djellaba», en drakt som bæres av menn i nord-Afrika.
Ze’ev Bielski (Kadima) ba utenriksminister Avigdor Lieberman om å henstille til Frankrike å gjøre alt som overhodet er mulig for å forhindre antisemittiske angrep. Han la til at «man kan ikke akseptere en situasjon hvor franske jøder blir angreper fordi de er jøder.
For tre år siden ble den jødiske ungdommen Ilan Halimi kidnappet og torturert til døde av en muslimsk gjeng i en forstad til Paris.
IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: