Israelske drivere i Windows Server

Det israelske selskapet Mellanox Technologies Ltd. meldte mandag at det skal bidra med kjernekomponenter i det nye operativsystemet Windows Server 8 fra Microsoft.
Kilder opplyser at Mellanox’ produkter InfiniBand samt såkalte konvergenseprodukter for Ethernet skal implementeres i systemet for å bidra med raskere nettverk, lagring, database, virtualisering og klynge-applikasjoner. Microsoft har bekreftet opplysningene.
«Vi er glad for å kunne arbeide med Microsoft for å levere våre «InfiniBand-» og ethernet-drivere sammen med Windows 8, og for at sluttbrukerne derfor kan dra nytte av den ekstra ytelsesforbedringen våre produkter gir, rett ut av boksen. Windows-driverne utnytter ytelsesmulighetene i våre nettverksløsninger, og har vært gjenstand for grundig testing, og er optimalisert for å fjerne flaskehalser, alt for å bedre effektiviteten på applikasjoner i sammensatte, klustrede og virtualiserte omgivelser,» opplyste visemarkedssjef David Barzilai i Mellanox.
Mellanox’ aksjekurs steg etter at nyheten ble kjent.
For to uker siden investerte Oracle nye 11 millioner dollar i Mellanox. Oracle eier nå 9,7% av selskapet.
IsraelNationalNewsStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: