Israelsk apartheid? Jeg må le.

Hvert år arrangeres det noe som kalles «Apartheid-uka» på universitetskampuser rundt om i USA, Canada og andre steder. Arrangementet er et ukelangt symposium med en rekke foredrag som har som mål å undervise tilhørerne om at Israel er raistisk og en kolonistat. Deltagerne blir bedt om å undertegne et dokument som markerer motstand mot sionismen, mens de krever en stat for araberne i Palestina.
Dette har fått en israeler, Josh Hasten, til å skrive et innlegg som opprinnelig var på trykk i Algemeiner Journal, der han betror leserne at han har problemer med å holde latteren tilbake. Ikke at det ikke er nok av ting å le av i det daglige livet, han forteller om Purim-festen som er på denne tiden av året, med fest og glede, barn med kostymer, hele landet er i feststemning. Men han ler også av disse menneskene, som så totalt har misforstått. Hvorfor de får seg til å sammenligne Israel med det hvite Sør-Afrika, går over hans fatteevne.

[pullquote]Wow! Det er utrolig! Det er arabere hvorhen jeg går.[/pullquote]La oss begynne med hovedstaden Jerusalem som det ultimate bevis for at dette er en villfarelse. Jeg tar med meg min kone og går til kjøpesentrene hvor araberne shopper i de samme butikkene. Jeg går med barna til dyrehagen, og også der er araberne med sine barn. Kinoene, det er den samme historien. Restauranter, kaféer, bensinstasjoner, offentlige toaletter, og flere og flere arabere er å se. Wow! Det er utrolig! Det er arabere hvorhen jeg går.
I alle sykehusene i Jerusalem jobber jødiske og arabiske leger og sykepleiere side om side mens de behandler – du gjettet riktig, – arabiske pasienter!! Ikke bare arabere fra området i nærheten, men fra hele Israel, inkludert Judea og Samaria (den såkalte «Vestbredden.») Faktisk er det slik at til og med under Israels militære operasjon i Gaza for noen få år siden, ble arabere som trengte spesiell behandling, tatt til behandling i israelske medisinske klinikker nær grensen. Sant nok gjorde Hamas alt som sto i deres makt for å forhindre deres medarabere å ta imot denne hjelpen, men «apartheid»-Israel var fremdeles ikke desto mindre der, klar til å gi behandling til våre FIENDER og deres familier.
[pullquote]… men «apartheid»-Israel var fremdeles ikke desto mindre der, klar til å gi behandling til våre FIENDER og deres familier.[/pullquote]Det mest iøynefallende eksempelet på hvorfor denne myten er oppspinn ser du i hallene hvor makten og militæret har sitt tilhold. I øyeblikket er det 14 arabiske (og drusiske) medlemmer av Israels Knesset eller Parlament, som er valgt inn for å representere sin egen valgkrets i alle deler av landet. I Israels forsvarsstyrker (IDF) spiller arabiske beduiner en viktig rolle. De tjener ofte som sporfinnere som en del av Ørkenoppklaringsbrigaden i de sørlige deler av landet.
Høres dette ut som apartheid for deg?
Ikke for meg, derfor den sarkastiske latteren. I virkeligheten er gruppen “Apartheid Week BDS” en organisasjon av antisionister hvis mål først og fremst er å delegitimere og til slutt ødelegge staten Israel. Det er intet nobelt, oppriktig eller reellt i deres kritikk eller handlinger når det gjelder deres handlinger. Det skulle egentlig vært kalt «Israel Pogrom-uke» hvor Israel-hatere kommer for å spy ut sin antisemittiske retorikk, forkledd som pro-arabiske venstrevridde humanister.
Hvorfor drar ikke disse apartheid-folkene og spør araberne som bor i Israel om de vil fortsette å bo i Israel (med borgerrettigheter, helse- og utdannelsesordninger, forsikring – og jeg kunne fortsette i det uendelige), eller i Libya, Syria, Saudi Arabia, Iran, eller i hvilket som helst land hvis navn jeg helst sikkert tror ikke blir nevnt av disse hyklerske helgenene. Svarene de ville ha fått kunne nok være overraskende for dem, men ikke for meg.

Se videoen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=w4SxXVMYSww

IsraelNationalNews
IsraelNationalNews
IsraelNationalNewsStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: