Israels røde kors – en del av hæren?

Når situasjonen tilspisser seg kommer folks sanne jeg frem. Harald Haukaa Fjørtoft, som har vært medlem i Røde kors i en generasjon, melder seg nå ut fordi Røde kors har takket ja til en invitasjon fra Israels søsterorganisasjon Magen David Adom.

Invitasjonen fra Israel kom fordi Røde Davidstjerne har lang erfaring i traumebehandling,
Til avisen Dagen sier sykepleier Asaf Ovadia at de kanskje er det eneste i verden som forstår hva Røde Kors-medarbeiderne som var på Utøya, har gjennomgått.

Fjørtoft mener Israel «kan Israel mye om terror, men mye mer som utøver enn som offer». Dette er jo drøyt sagt om en hjelpeorganisasjon.
Og så får han god drahjelp av mannen som tydeligvis ser rødt når han hører ordet Israel, Mads Gilbert. Med bakgrunn i at han har doktorgrad i medisin høres det underlig ut at han kan uttale slikt. Følger man resonnementet hans må også Røde halvmåne i Iran være en del av islamiststyrets regjering og Revolusjonsgarden, og Røde kors i Norge en del av det norske statsapparat og Den norske hær:

Gaza-lege Mads Gilbert gir full støtte til Fjørtoft. Han mener Røde Davidsstjerne er en del av det israelske statsapparat, en del av den israelske hæren og en del av okkupasjonsmakten.
Vårt LandStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: