Israel må ha grenser som kan forsvares

I disse tider hvor mer og mindre viktige personer uttaler seg om hva Israel bør gjøre etter deres mening er det fint å ha i bakhodet hva Israel må forsvare seg mot. Det er det som danner bakteppet for alt som kalles forhandlinger, – og dette er det Israel til syvende og sist som bestemmer, ikke disse personene, samme hvor viktige de synes å være.

Det er slik at Israel ble angrepet – og vant. De startet en krig mot dem, – Israel vant. Det er ingen som verken kan eller skal diktere Israel hva de skal godta. Grunnet disse angrepene har Israel det man ofte kaller forhandlingskort. Det ville være dumt å gi fra seg enda flere kort uten å få noe igjen. I Israel har selv store deler av venstresiden lært dette nå.

Israel kan med god grunn peke på de enorme innrømmelsene de faktisk har gjort. For eksempel å trekke seg ut av Gaza-stripen. Hvor mye fred har det blitt? Som Israels statsminister Benjamin Netanyahu sa i Washington i går: «…den eneste belønningen Israel fikk for å forlate Libanon og Gaza var 12.000 raketter avfyrt mot sine barn.»

httpv://www.youtube.com/watch?v=rfOpioIFZAUStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: