Israel hits back

Det er definitivt slutt på de tider hvor man kunne drepe jøder og leve godt med det. Israel har etablert et sterkt forsvar, og naboene vet at de leker med livet når de angriper. Dessverre har hatet likevel overtaket, og man sender fortsatt sine i døden, drevet av etterhvert velkjent miks av arabisk gammelt agg og religiøs dødskultus.
Israel har de siste årene utviklet et avansert forsvarsapparat basert på det mest avanserte utstyr som finnes, og søndag fikk Israels fiender demonstrert effektiviteten av et tankforsvarssystem kalt Windbreaker. Det fungerer slik at  missiler avfyrt mot tanken blir oppdaget og tilintetgjort før det rekker å gjøre skade.
Terrorister avfyrte søndag anti-tank missiler fra Gaza, men systemet oppdaget at det ville bomme på tanken, så beskyttelsesvåpenet ble ikke avfyrt. Men systemet oppdaget hvor raketten kom fra, så soldatene kunne avfyre sine våpen mot terroristene, så våpnene deres ble ødelagt, og en terrorist ble kritisk skadd. Tre uker tidligere ble et lignende missil også oppdaget underveis, og det ble skutt ned og tilintetgjort i luften før det kunne gjøre noe skade. Man snakker derfor om en suksess for det israelske forsvaret.
Israel har i det senere opplevd stor aggressivitet fra palestinsk-arabisk side. Nesten femti granater regnet nylig over landet, avfyrt fra Gaza.
Haaretz
IsraelNationalNews
Ynet News
Jerusalem PostStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: