Israel har ikke hatt skolemassakre

Sist søndag sa Wayne LaPierre, leder for the National Rifle Association i USA, at også Israel hadde en mengde skyteepisoder på sine skoler, og at det ble slutt «først etter at man plasserte folk med våpen» på skolene.
Saken er at Israel aldri har hatt slike problemer. Ifølge en talsmann for myndighetene, er situasjonen i de to land «totalt forskjellig,» og at Israel faktisk har skjerpet sine våpenlover de senere årene.
Det som har vært problemet i Israel, skriver Atlantic News Wire, er terrorisme. Men gjennom å gjennomføre en antiterror-policy, og ved å gjennomføre antiterroroperasjoner, har Israel lykkes i å få ned terrorismen til et tilnærmet nullpunkt gjennom flere års arbeid.
The Atlantic WireStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: