Inspirert av mørket

Hjerteskjærende. Eyal Yifrah, Naftali Frenkel og Gil-Ad Shayer, antagelig kidnappet av arabere
Hjerteskjærende. Eyal Yifrah, Naftali Frenkel og Gil-Ad Shayer, antagelig kidnappet av arabere

Verden går vanskelige tider i møte. Man må ikke være rakettforsker for å trekke denne slutningen. Som beskrevet i vår leder i går, er intimidering på forskjellige nivåer en vesentlig og viktig del av den oppførselen som fører til muslimenes fremgang i Midtøsten og Afrika.
Internett er som nevnt, fullt av dokumentasjon på den ufattelige brutalitet som foregår, og som knapt nevnes i nyhetssendinger, enda så for så vidt mye man rapporterer fra disse områdene. Det går knapt en nyhetssending uten minst et par meldinger av typen «en selvmordsbomber sprengte seg selv og tretten uskyldige mennesker i Irak i dag morges», eller «førti mennesker ble drept da en lastebil med sprengstoff eksploderte på et marked».
DIREKTEFORBINDELSE TIL HELVETE
I Irak har muslimske grupperinger med det som ser ut som direkteforbindelse til helvete, inntatt byer, og truer med å ta både Bagdad og New York. I Nigeria sliter alle ikke-muslimer, særlig kristne, med det samme. Der er det andre grupperinger, men åpenbart samme djevel i lederskapet. «Det går ikke en dag uten at hundreder eller tusener blir bombet, skutt, halshugget, steinet, lemlestet, kidnappet, voldtatt og mishandlet,» skrev Suissa i går. Vi har sett videoer der kristne blir lagt levende, bakbundet på kanten av en grav, og mens muslimene messer uhyggelige bønner, skjæres halsen over på et forsvarsløst menneske, så blodet spruter. Noen filmer, noen ser på, dette er tydelig noe man lever godt med.
UTE ETTER JØDER OG KRISTNE
Som det har vært til alle tider, er det to grupperinger som er særlig interessant for disse muslimene. Det er i tillegg til de kristne særlig jøder som skal tas. For øvrig helt i tråd med en bokstavelig tolkning av Koranen, boken muslimene mener Muhammed ble inspirert av åndskrefter til å skrive.
MYRDER, STJELER OG ØDELEGGER
Man trenger ikke være rakettforsker for å se hvem som er ute etter hvem, og man skal heller ikke være spesielt religiøs for å skjønne at vi har med krefter å gjøre som ikke er å spøke med. Når unge mennesker med livet foran seg blir grepet av krefter som får dem til å avslutte livet for å myrde og ødelegge livet for andre, gjerne til tross for at de selv har kone og barn, snakker vi om destruktive og svært alvorlige saker. Bibelen beskriver Den onde selv, Lucifer, – lysets engel som ble styrtet – som en kraft som bare søker å «myrde, stjele og ødelegge.» Har man logisk sans i tillegg, plasserer man lett disse kreftene der de hører hjemme på skalaen.
3 UNGE GUTTER KIDNAPPET
Nå er tre unge gutter borte i Hebron-området. Etter årevis med hat og drap har det vært relativt rolig en tid, selv om alle jøder i området må beskyttes av en stor militær styrke. Det antas at de tre guttene er bortført av muslimske «hellige krigere» som de selv kaller seg. I virkeligheten er de feige kujoner som dreper barn og kvinner, gjerne sovende. Kommer de i direkte kamp kan de godt finne på å ta beina fatt i panisk redsel.
Et par muslimske grupperinger har prøvd å ta «æren» for kidnappingen. At mer enn én gruppe hevder å ha bortført dem, øker ikke akkurat tilliten til at det er nettopp denne gruppen, og det er til nå ikke verifisert at de er kidnappet, men mobilsignalene fra de tre er borte.
Av de tre guttene var to 16 år, mens en av dem var 19. De gikk alle på jødiske religiøse studier i Gush Etzion, og ble sporløst borte torsdag kveld. Sikkerhetsstyrker og soldater er utkommandert, og det gjøres en enorm innsats for å finne de tre. Det skjer stadig at etterretningstjenesten avslører forsøk på kidnapping av israelere, men denne hendelsen har åpenbart gått dem forbi. Shin Bet, Israels sikkerhetstjeneste, har avslørt og avverget 14 kidnappinger hittil i 2014.
Forsvarsminister Moshe Ya’alon sier til Times of Israel at man arbeider ut fra teorien at de er i live, siden man ikke har slått fast det motsatte.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: