Ingen planer om å beklage

Israel har ingen som helst planer om å beklage de ni døde tyrkerne etter flotilje-raidet den 31. mai i år. Det var fungerende utenriksminister Danny Ayalon som sa dette i en tale til Knesset tirsdag.
Meldingen står i kontrast til signaler fra Statsministerens kontor, som gikk ut på at statsminister Benjamin Netanyahu arbeider med å bedre relasjonene til Tyrkia etter at Israel fikk hjelp av landet i forbindelse med skogbrannen på Karmel.
Ayalons tale var en respons på en del meldinger i det siste som gikk ut på at Israel skulle ha planer om erstatning til familiene til dem som ble drept i raidet. «Disse antagelsene kommen fra rapporter i media. Jeg er ikke ansvarlig for dem,» sa Ayalon.
Jerusalem PostStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: