‘- Hvorfor denne besettelsen av konflikten mellom jøder og arabere?

‘- Hvorfor er representanten Ilhan Omar så besatt av konflikten mellom jøder og arabere mens hennes eget folk lider? Hennes hjemland Somalia har vært uten regjering, lov og orden de siste 30 årene. Millioner av mennesker er avhengig av mat fra hjelpeorganisasjoner for å overleve.

Fake Nations Report med en del interessante, og sannsynligvis for mange helt ukjente, fakta om forholdene i Somalia, sammenlignet med forholdene for arabere i Israel og de palestinske selvstyrte områdene. Klikk på bildet under for å se filmen.

Ilhan Omar er en somalisk flyktning som ble valgt inn i Representantenes hus i USA som representant for Demokratene 6. november 2018. Hun er en av landets første muslimske kvinner i nasjonalforsamlingen, og er første tidligere flyktning som har fått plass der.

Omar er mye omtalt i amerikanske medier, og har kommet med en rekke oppsiktsvekkende uttalelser som av mange har blitt tolket som antisemittisme. Selv hevder hun at hennes kritikk av Israels politikk vedrørende konflikten med araberne ikke skyldes jødehat.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: