Hvor er ærligheten?

Man kan undres på hva som driver norske medier, eller NTB. Måten man formidler nyheter på, er så uprofesjonell og irrasjonell at det er vanskelig å tro sine egne øyne. Men uhyre politisk korrekt.
Dagens NTB-melding om urolighetene sør i Israel, som SMA har skrevet en del om i det siste, er rett og slett for drøy.
Israel blir altså angrepet i dagevis av små terroristgrupper med dødelige, livsfarlige våpen som blir skutt ut mer eller mindre vilkårlig mot sivile samfunn – det tas ingen smålige hensyn, det differensieres ikke mellom muslim eller jøde, ung, gammel, kvinne, mann, barn – alle innbyggere er truet på livet av raketter og bomber og granater som regner ned over innbyggerne. Vi snakker om 20 raketter siden onsdag kveld! Hundrevis av raketter og missiler de siste dagene!
Så reagerer Israel, – som ethvert sivilisert samfunn ville måtte gjøre, for å beskytte sine innbyggere, – målrettede, – mange ville si kirurgiske operasjoner som har som mål å sette disse dødens foreninger ut av spill. Og hva skriver så NTB om saken?
Jo, de synes det vesentlige er  «Seks palestinere drept på Gazastripen» – som så blir overskriften.
Altså begynner de med Israels motangrep. Irrasjonaliteten fortsetter med teksten under. NTB skriver om at to mennesker blir drept og ti såret når Israel angriper en «et sportsanlegg som drives av islamsk jihad», og fortsetter å skrive  om «voldssirkelen» som altså i NTBs øyne hovedsaklig er Israels skyld, siden de beskriver ofrene på arabisk side så inngående.
Men altså, «voldssirkelen ble utløst av et israelsk angrep mandag som tok livet av en leder for den væpnede delen av Islamsk jihad i Rafah.»
Så, helt til sist, i siste avsnitt i NTB-meldingen får vi den virkelige årsaken til det man kaller «voldssirkelen,» men som i norsk politisk korrekt fremstilling er så uviktig at den knapt tas med. En annen sak er at dette ikke er en vanlig voldsspiral. Det er terror mot sivile, og en demokratisk stat som forsvarer seg. Noe helt annet enn to grupper som rivaliserer og som driver en «voldsspiral.»

Israel mener Ismael al-Ismar sto bak angrepet mot busser og biler i det sørlige Israel i forrige uke som kostet åtte israelere livet, og som utløste en runde med angrep og motangrep som til slutt endte med 15 døde palestinere og enda en død israeler. (©NTB)

Ser man det. Altså startet det hele med dette dødelige og ondskapsfulle angrepet mot sivile, som du forøvrig kan lese mer om her, i all sin utspekulerthet og ondskap.
Arabere angriper sivile israelere ved hjelp av forkledninger (ikke så forskjellig fra vår norske terrorist), de bomber sivile, de bryter alle avtaler, og norske NTB fremstiller saken som om Israel dreper palestinere.
Dette er urederlig, NTB. Det er løgnaktig og uærlig å fremstille en sak så forskjellig fra virkeligheten. Det er meget lett for oss som er våkne, å se humbugen. Faktisk skal du være temmelig fjern om du ikke ser dette. Saken er fremstilt med politisk slagside. Og den føyer seg inn i et mønster av årelang sverting av Midtøstens eneste demokrati, så sånn sett overrasker det ikke.
Det positive er at man etterhvert later til å miste bakkekontakten eler følingen med virkeligheten, så løgnene blir uhyre lett å avsløre. Les SMA de siste dagene, så ser du hva som har skjedd. Vi tror nemlig ikke at våre lesere lar seg lure så lett. Ikke den norske befolkning generelt, heller. Dette er mediene som har en agenda.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: