Hva skjedde i Jenin: Brev til DNI

Følgende korrespondanse ble totalt oversett av jødemisjonærene i Den Norske Israelsmisjon (DNI). Den falske informasjonen har stått på deres blad og nett lenge etter at FN har tatt avstand fra Terje Røed Larsens påstander om massakre. Artikkelen forsvant bare etter flere år, da DNI gikk over til nye nettsider. Og de kaller seg for Israel- og jødevenner.
(Brevet er rettet og noe forkortet)
——————————————————————————–
5.12.2002 E-post til Endre Fyllingsnes, informasjonsleder, Den Norske Israelsmisjon (DNI) og Redaktør for Misjonsblad for Israel (DNIs blad).
Kjære Endre Fyllingsnes
Hvorfor retter Norsk Israelmisjon ikke den feilaktige informasjon som nettsiden deres formidler?
Mvh, Erez
Vedlagt: Kopi av følgende epost:
8.9.2002: Brev til NN, DNIs medarbeider og medarbeider i Caspari Center, DNIs hovedorgan i Israel:
Kjære NN,
Jeg leste din artikkel «Hva skjedde egentlig i Jenin?»  Nå har også FN har kommet med bekreftelse at tidligere anklager angående en påstått massakre som jødene stod bak er feilaktige. (se mer informasjon nedenfor).
Derfor tror jeg det er riktig at du publiserer en ny og korrekt artikkel som forteller at historien egentlig dreier seg om propaganda og blodanklage mot jødene.
Denne artikkel bør publiseres samme sted og størrelse som «Hva skjedde egentlig i Jenin?».
Jeg forstår at det er lett å ta feil. Du er jo et menneske. Men feil bør rettes dersom de er feil.
Vi følger etter saken og venter på rettelse.
————————————————-
http://www.dagen.no/show_art.cgi?art=2519
http://www.washtimes.com/world/20020501-5587072.htm
http://www.cnn.com/2002/WORLD/meast/05/03/rights.watch.jenin
FNs rapport om ‘massakren som aldri var’ ble endelig publisert. Etter at Terje Rød Larsen annonserte i april 2002 at det Israel gjorde i Jenin var «utrolig forferdelig» og «moralsk forkastelig» så opplever jødene at de nok en gang blir gjort til syndebukk. Den jødiske staten ble anklaget for å massakrere opp til 5000 arabere i Jenin, i følge forskjellige medier og politikere, inkludert såkalte jødiske «fredsaktivister» .
FN, der muslimske land har 57 stemmer mot 1 jødisk stemme, var blant de ivrigste til å granske jødenes grusomheter. Men FN fant intet fordi det ikke var noen massakre der. Atter en gang viser jødenes arme at de holder verdens høyeste krigsmoral og gjør sitt ytterste for å skåne uskyldige.
Det 42-siders FN-dokumentet slår fast at kun 52 arabere ble drept, over halvparten av dem var bevæpnete krigere.
Se mer i : http://www.un.org/peace/jenin/
Se også JCPA (2.5.2002): What Really Happened in Jenin?
Med vennlig hilsen,
Erez Uriely, leder for SMAStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: