Hilsen fra Israel Policy Center

Ledelsen og de ansatte i Israel Policy Center står sammen med Norges befolkning i sjokk og sorg over de grusomme mordene på så mange uskyldige mennesker, spesielt ungdommene som ble ofre uten annen grunn enn deres kultur og politiske meninger. Vi føler spesielt med foreldre og søsken i deres tap av sine kjære.
Vi ber om at denne handlingen fra en ond terrorist ikke vil føre til at konservative kristne blir baktalt. Den demokratiske retten de har til å inneha en mening og å uttrykke den, er verdifull, og disse menneskene streber etter å ikke være fiende med noe menneske.
Den vestlige demokratiske kultur har ingen større fiende enn vold fra terrorister mot uskyldige og fredelige mennesker, enten det kommer fra kulturer som åpenlyst er fiendtlig til Vesten eller det kommer fra forvridde sinn som mener de «forsvarer» den.

Dr. Yitzhak Klein er direktør ved Israel Policy Center i Jerusalem. Han har publisert tallrike artikler om israelsk politikk og økonomi.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: