Håp om fred

Den norske artisten Christian Ingebrigtsen, låtskriveren og Trang Fødsel-medlem Hans Petter Aaserud og Venke Knutson er med i et band som er dradd i gang av Asgeir Føyen i forbindelse med hans Middle East Program. Gruppen heter My Favourite Enemy, skriver Dagbladet.

– Vi har alle en liten stemme som vi kan bruke på noe viktig
Christian Ingebrigtsen har et ønske om å skape små glimt av håp om fred i Midtøsten.
For om lag tre år siden ble bandet My Favorite Enemy dannet, som et resultat av Asgeir Føyens Middle East Program og hans engasjement for fred i Midtøsten.
Den musikalske gruppa består av frivillige, anerkjente låtskrivere og musikere fra Jordan, Israel, USA, palestinske områder og Norge.
– Musikkartister har god innflytelse i sitt miljø, og det er slettes ikke likegyldig hva låtskriverne skriver om, sier Føyen.
Sammen vil artistene skape relasjoner mellom framtidens ledere og vise at sameksistens er mulig.

My Favorite Enemy-plata er foreløpig ikke i omløp i Norge.
Nylig blitt solgt i 4000 eksemplarer til kulturavdelingen i det israelske Utenriksdepartementet og vil leveres til alle israelske ambassader verden over.
Les mer i DagbladetStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: