Hamas: Israels venstreradikale oppmuntret oss

Hamas: De venstreradikale oppmuntret oss til å angripe

12.9.2004
Israel National News
Oversatt av Berit og Svein Brattelie, Drammen
Hvor mange liv har de venstreradikales påstander kostet Israel ?
En ny bok om Oslos krigs-sitater. Lederne i Hamas sier at Israels venstreradikale oppmuntret dem til å fortsette deres terroristangrep.
Fredelige? Venstreorienterte demonstranter utenfor Israels statsminister bolig (5.2.2004). Bare nå avslører israelske journalister deres «fredelige» rolle i blodbadet.
Hvor mange liv har de venstreradikales holdninger kostet Israel? I en fellende fordømmelse av venstresiden i Israel, er det nylig kommet ut en bok som beretter om stridighetene kjent som Oslos krigs-sitater. Hamasledere sier at de venstreradikales holdninger oppmuntret dem til å fortsette med sine terroristangrep.
Boken heter- den syvende krigen- og er skrevet av journalistene Avi Yisacharov fra Stemmen fra Israel Radio og Amos Harel fra avisen Haaretz. Denne boken er basert på omfattende undersøkelser og intervjuer med Hamas terroristledere i Gaza og i israelske fengsler.
Yisacharov fortalte til fjernsynet i kanal 1 i går at Hamasledere hadde uttrykt i klart språk : Det var de israelske venstreradikale og deres fredsleirer som til syvende og sist oppmuntret oss til å fortsette med våre selvmordsangrep.
Yisacharov sa at han ble fortalt følgende: Vi prøvde gjennom våre angrep å utdype splittelse og meningsforskjeller innenfor den israelske befolkningen, og de venstreradikales reaksjon var beviset på at dette i virkeligheten var den riktige måten å gå fram på. Da vi hørte om brevet fra flygerne  og elitesoldatene som nektet å delta i kampene i Judea, Samaria og Gaza. Dette styrket dem i vår leir som fremmet ideen om selvmordsbombere. Frigjøringen av Gaza er beviset på vår seier. Faktum er at Sharon er villig til tilbaketrekning .
(av alle jøder som bor i Gaza) uten vilkår, og heiser i virkeligheten det hvite flagget og stikker. Bare ved hjelp av makt kan vi fortelle motparten hva de skal gjøre.
* Dette brevet ble skrevet og publisert siste år av 27 flygere i det israelske luftforsvar som nektet å delta i bombeoppdrag i arabiske byerStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: