Glem ikke å sette frimerke på Sudan-kortene!

Shalom
Først vil ,vi takke alle dere som har sendt kort om Sudan til vår statsminister, Jens Stoltenberg. Vi håper på at dere kan være med å spre disse kortene så mye som mulig, for det er over 3 millioner uskyldige mennesker som hittil er blitt myrdet der av araberne, uten at noen gjør noe særlig. Vi må atter en gang understreke at alle kort må ha frimerke og at dere må sette det på før dere sender kortene av gårde. Vi har nemlig fått beskjed fra Posten om at en god del kort har blitt sendt uten frimerke, og det kan man selvsagt ikke gjøre. Glem ikke å skrive navn og adresse på kortene slik at dere kan få svar fra statsministerens kontor. Tusen takk!
Ha en fortsatt god dag
Dr. Michal Rachel Suissa, SMAStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: