Geller: Norge uker fra å være Judenrein

Pamela Geller
Pamela Geller

Pamela Geller om situasjonen for jødene i Europa: «Jeg vil ikke kalle det et problem. Jeg vil kalle det en katastrofe.»
ANTISEMITTISMEN ILLE I NORGE
På spørsmål fra den konservative avisen Arutz Sheva i Israel om «problemet med den voksende anstisemittismen i Europa» svarer den kjente islamkritikeren med ordene over. Pamela Geller er kjent for sin nettside «Atlas Shrugs«, og er kjent fra TV og aviser. «En human katastrofe» kaller hun situasjonen i Europa. «Norge er bare uker fra å bli Judenrein» sier hun. «Jøder flykter fra Frankrike. De kan ikke gå med kippah. De kan ikke bære Davidsstjernen. Akkurat nå gjør den islamistiske antisemittismen det Hitler prøvde å gjøre. Dette er etnisk rensning.»
Geller viser også til det som skjer på amerikanske universiteter. «Klart det kommer til Amerika også, det kan jo enhver se klart,» sier hun. Selv om hun mener det ikke i øyeblikket er så ille. «se på det som skjer på universitetene. Se på BDS-bevegelsen, dette er krystallnatten i global målestokk.»
Den frittalende kvinnen opplever ikke uenighet bare fra politiske motstandere, men også fra sine egne. Lederskapet i jødiske kretser er mer opptatt av å tone ned problemet enn å fokusere på det og løse det. Det samme har vi sett i Norge. Geller ble nektet å tale i en synagoge i Great Neck, men hun fikk hjelp av andre, og fikk tale i en Chabad-synagoge i nærheten.
HVEM ER IKKE IMOT SHARIA?
«Jeg er imot Sharia, det mest radikale dokument i hele verden. Hvilket oppegående mennesker er ikke det?» sier hun. Pamela Geller var med å stifte organisasjonen American Freedom Defense Initiative, en tenketank som arbeider med spørsmål som går på demokrati, frihet, liberalisme og rettferdighet. Mye av dette skjer ved det hun publiserer på bloggen. Hun er også med i organisasjonen Stop the Islamization of America, og skriver om det hun mener er en trussel fra Islam, at man prøver å innføre Sharialover i det demokratiske samfunnet vi har i Vesten.
BEHANDLES SOM OM DE VAR LEGITIME
Geller mener i likhet med SMA at mediene har et medansvar. «Mediene nevner nesten ikke muslimske angrep, selv om det etter 9/11 har vært rundt 21.000 muslimske terrorangrep rundt omkring i verden. Selv når det gjelder Det muslimske brorskap og islamistiske organisasjoner som CAIR, som er med på den største Hamas-finansieringen i historien, er det full respekt,» sier hun. Hun lister opp 9/11, Madrid, London, Mumbai og flere. «Var ikke 9/11 nok?» «Mediene behandler dem som om de var legitime. Men når mitt navn nevnes, er det «anti-muslimen.»» «De er tause når det gjelder antisemittismen i moskeene. Men Geller angriper de, fordi de vet at jeg ikke vil drepe dem.»
VIL HJELPE MUSLIMER
«Jeg har slett ingen ting imot muslimer,» sier hun.  «Dette er desinformasjon og en smørekampanje. Ingen snakker om det arbeidet jeg gjør for muslimske jenter som ønsker å leve mer vestlig, som prøver å komme seg vekk fra hijaben. De er nødt å sette opp en stråmann, og fremstille det som om jeg hater muslimer.»
MEDIENES SVERTEKAMPANJE
Som islamkritikere i Norge blir beskyld for å være ekstremister, opplever Geller den uærlige måten mediene forholder seg til hennes budskap. Rent konkret bruker mediene mer eller mindre konsekvent ordet ekstremist hvis man ytrer seg slik at mediene oppfatter en for å være med høyreorientert enn dem selv. Eller man blir satt i klasse med ekstremister. Vi har ferske eksempler fra mediene etter ABB-massakren, da personer som aldri har sympatisert med mannen, ble oppnevnt som hans mentorer og meningsfeller, uten å ha den ringeste sympati for hans synspunkter, og selv etter å ha tatt kraftig avstand fra ham. Som om man skulle være nazist fordi man eventuelt brukte samme trikk som Hitler.
«For å si det rett ut, det er løgn. Det er blodig løgn. Jeg er en menneskerettighetsaktivist som arbeider for humane rettigheter for alle. Jeg tror ikke på særskilte rettigheter for spesielle klasser. De som sier det har ikke lest mine tre bøker eller de 25.000 postene jeg har skrevet på Atlas Shrugged. Jeg utfordrer enhver som kommer med slike påstander til å underbygge dem. Hvordan kan du anklage en person uten bevis?»
HVA MED NYNAZISTENE?
På spørsmål om de mer klassiske antisemitter, som for eksempel nynazister, sier Geller at ja, klart også er dette et problem. Og det må tas på alvor. Men den alvorligste trusselen jøder står overfor i dag, og også i særdeleshet Israel, er islamsk Jihad, slik den praktiseres av overbeviste muslimer.
Og vi kunne føye til, deres støttespillere i politikk og medier.
TRUER IKKE BARE JØDER
Og enhver som har lest Koranen, vet hvorfor, sier hun. Men ikke bare jødene er truet. Hun nevner de kristne i Nigeria, de 85 millioner hinduene i India som er truet av muslimene, kirkebrenning i Malaysia, dette er dyptgående. Det er grusomt. Og dette rettferdiggjøres, man er så sensible overfor muslimene.
HÅP SÅ LENGE DET FINNES ÉN
På spørsmål om hva som gir henne håp, sier hun at «jeg er en lykkelig kriger.» Jeg elsker livet. Jeg er lykkelig for at jeg kan stå opp og kjempe for friheten. Chabad er en oase av sannhet og skjønnhet. Jeg er glad for å være her og få lov å tale. Chabad har blitt et mål for Jihad i hele verden, så hva er bedre enn å få bringe mitt budskap her? Og – så lenge det finnes én fri mann i verden, så lenge er det håp.

http://youtu.be/jka_TgIzgrEStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: