Gaza: fulle lagre

Israels ambassade i Norge informerer om forholdene på Gaza-stripen.

I perioden 10. mars 2010 og 20. april har Gaza District Coordination and Liaison Office (DCL) organisert import av 60.000 tonn med aggregater på 1.262 lastebiler. Aggregatene vil bli brukt til å bygge eller renovere skoler, legesentre, og vann- og avløpsanordninger. Dette er prosjekter som er sponset og koordinert av de internasjonale organisasjonene på Gaza-stripen. Vareinnførselen, via Sufa grenseovergang, ble stoppet 20. april da organisasjonene ga beskjed til DCL om at varehusene deres var fulle.
11. mai ble 800 tonn med byggematerialer importert til Gaza-stripen via Kerem Shalom grenseovergang. Igjen ble vareimporten stoppet da de internasjonale organisasjonene som er tilstede på Gaza-stripen informerte om at varehusene deres var fulle og det ikke var behov for mer materialer.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: