Gaza-debatten på Visjon Norge

Gaza-debatten på Visjon Norge
Vi vil gjerne informere dere om Gaza-debatten som holdes på Norge Idags årsmøte torsdag den 17. juni kl. 17.30-19.30.  Debatten skal holdes på Bildøy bibelskole ved Bergen. Alle som har anledning til å møte opp er hjertelig velkommen. Debatten direkteoverføres på fjernsyn av Visjon Norge.
Israelvenner møter en velkjent Israel-kritiker. Venstresidens Gaza-aktivist, Erling Folkvord, som i likhet med NRK fikk kalde føtter og hoppet av den tyrkiske jihad-ekspedisjonen og gikk i land på Kypros. Han møter FrPs byråd i Oslo, Sylvi Listhaug, og Dr Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme.
SMA-info 2-2010
SMA-info er sendt ut nå, og vi ber dere alle om å benytte innholdet i bladet til å støtte Israel med saklige og veldokumenterte fakta som dere finner der. De av dere som ennå ikke har betalt abonnementet, bes om å gjøre det da vi har trykkeri- og portoregninger å betale.  Vi ber også alle som kan om å støtte SMAs arbeid så mye dere kan, for nå gjelder det å bistå jødene i den krigen som tiltar i styrke, og å forebygge det jødehatet som sniker seg frem under et falskt teppe av kritikk mot Israel, og som blir mer og mer en politisk mote blant samfunnstopper.
Gave til jødene i Israel
Det er med stor glede vi kan informere  om at vi denne uken har sendt $ 30.000 (om lag kr 180.000) til trengende i Israel. Det er spesielt viktig å markere vår støtte til jødene i Israel i en tid hvor mange føler  behov for å rakke ned på dem. Vi går som vanlig mot strømmen for å formidle sannheten  til mennesker vi vet holder fast på den.
SMAs-internettside
Vi er glad for å kunne informere om at web-siden til SMA daglig gir ny informasjon og fakta som kan brukes i deres støtte til Israel. Alt på weben kan brukes, og nevn gjerne at det er hentet fra SMAs web-side.
Seminarer i Norge
SMA har hatt en del seminarer rundt omkring i Norge den siste tiden, og vi er meget tilfreds med oppmøtet og interessen. Vi ber dere som vil ha foredragsholdere fra SMA om å melde fra i god tid. Vi har kvalifisert personell som kan gi saklig og viktig informasjon som man kan bruke som en motvekt til den tsunamien av propaganda som nå foregår mot jødene og Israel i riksmediene. Vi kan også gi forelesninger i generelle emner som jødedom, forholdet til islam osv., til elever og grupper, etter behov.
Vi takker dere alle for at dere støtter SMAs arbeid og ser hvor viktig det er for både jødene og Norge å bremse og forebygge denne lokale, men alvorlige bølgen av propaganda og jødehat som mange ikke-opplyste mennesker kan risikere å bli påvirket av.
Med G-ds velsignelse,
Med vennlig hilsen,
Senter mot antisemittisme (SMA)
dr. Michal Rachel Suissa, lederStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: