Gammelt nytt om jødehat

Rapporten som i denne uken ble presentert for Oslo kommune om jødehat i Oslo-skolene er et naturlig tema denne gang. Rapporten er viktig, ikke bare pga. innholdet, for forekomsten av mobbing av jødiske skolebarn er jo gammelt nytt for oss, men også fordi den bekrefter hva SMA har fortalt gjennom mange år, men som myndighetene ikke ville ta alvorlig fordi vår stemme ikke anses politisk korrekt hos den herskende klasse.
Det som imidlertid nå bør føyes til og huskes er at jødehatet i Norge ikke bare er importert av muslimer, men er i stor grad skapt og vedlikeholdt av norske medier som NRK og Aftenposten og politikere som vil gjøre karriere i kampen mot Israel og nedsettende omtale av Israels venner i Norge.
Les ukas leder her…Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: