Fulltreffere fra IDF

Det israelske forsvaret åpnet ild mot en terrorcelle som holdt på å montere eksplosiver langs gjerdet som danner grensen mellom Gaza og Israel mandag ettermiddag.
En talsmann fra forsvaret opplyste at de hadde hatt et «nøyaktig treff». Terrorcellen ble beskutt fra en tank. Tre palestinere ble truffet ifølge det palestinske nyhetsbyrået Ma’an, som siterte medisinske kilder i Gaza.
Han la til at «terrorelementer utnytter adgangen til grensegjerdet for å plassere eksplosiver der, og planlegger angrep og kidnapping av israelske soldater. Dette utgjør en trussel for den israelske befolkningen i området, og for sikkerhetspersonellet som opererer der.»
I løpet av helgen ble en arbeider fra Thailand lettere skadd da han ble truffet av en rakett som ble avfyrt fra Gazastripen mot området Hof Ashkelon. Ytterligere en rakett ble avfyrt denne natten. Denne landet en time før den som skadet en person, men forårsaket ingen skade.
Tidligere på lørdag angrep Israels flyvåpen (IAF) en terroristcelle som hold på med de siste forberedelsene for å avfyre en rakett inn i Israel, opplyste en talskvinne for forsvaret lørdag kveld. Terror-cellen ble angrepet av et missil som ble avfyrt fra et luftfartøy, og traff sitt mål i Ak-Karara, øst for Khan Younis i det sørlige Gaza.
Jerusalem PostStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: