Fredsaktivister holder øvelse i Oslo sentrum

Oslo City tømmes for folk. Inngangene er stengt”.  Det høres ut som en brannøvelse, men det er venstresiden som tester beredskapen.  Slik drev også Hirden på i sin tid.
Årsaken skal være demonstrasjoner ved senteret, sier en polititjenestemann til Aftenpostens nettavis. Flere politibiler stengte ved 16.20-tiden det populære kjøpesenteret i Oslo. Det er fortsatt kunder i senteret, men ingen kommer inn. Flere demonstranter roper slagord mot Israel og for Palestina.
(Bildet: «Kauft nich bei Juden» – slagordet som ble brukt i Nazi-Tyskland gjelder også i dag.)
En av demonstrantene ropte i megafon: ”Dere er så redde for sannheten at vi stenger hele Oslo City.”
”Demonstrantene» kom fra flere organisasjoner, blant annet partiet Rødt, PRESS, Redd Barna Ungdom, AUF og Sosialistisk Ungdom. Noen av de mest aktive ble tatt hånd om av politiet, mens de resterende ble spredt av politiet.” (NRK)
Sannheten er at den gjengen med politisk inspirerte bøller som kalles ”De mest aktive,” ikke er «fredsaktivister,» men tvert imot: De er de voldelige venstrefascistiske gatedemonstranter som har sin egen dagsorden: Å etablere seg selv som en maktfaktor i bybildet, hevet over lov og rett og med brutal vold som kjennetegn og rettesnor. De kommer til å gjøre det vondt verre for oss alle, Palestina-arabere inkludert. De har infiltrert ungdomsorganisasjoner over hele venstresiden, og de viser oss allerede nå at de er villige til å bruke vold for å tvinge gjennom sin vilje. NTB og andre medier som fremstiller dem med forskjønnende uttrykk som ”aktive,” «aktivister» og «demonstranter» er med på å oppmuntre denne formen for terror.  Det vi snakker om er nemlig terror i første stadium, og dette er 100% bevisst atferd fra disse bøllenes side.
En av drivkreftene som får disse fascistene til å aksjonere i novemberkulden, er det intense jødehatet de har til felles, og som de tror vil gi dem sympati blant folk i ledende stillinger både i mediene, i politiske partier og i Statskirken.  I år gikk luften ut av ballongen til SOS-rasistene på grunn av deres svindel med offentlige midler, slik at de ikke lenger får den oppslutningen de er vant med nå de skal ut og hetse jøder på Krystallnatten. Men de trenger litt ”action” for selvbildets skyld, så hva er bedre enn å okkupere et kapitalistisk kjøpesenter med slagord mot jødene og deres hjemland Israel? Det sikrer i hvert fall omtale i mediene.
Vi kan ikke forvente å se dem demonstrere mot verdens mest rasistisk forbud, nemlig dødsstraff for ikke-muslimer som ferdes i Mekka. Heller ikke kan vi forvente av dem å demonstrere for rettighetene til de omlag 40 millioner kurdere, 25 mill. berbere, 22 mill. sudanere, 15 mill. koptere, og mange andre urfolk som lever under brutal arabisk/islamsk okkupasjon. 
Det eneste disse feigingene våger å demonstrere mot er demokratiet Israel.  Vi fra vår side må fortsette med å spre folkeopplysning som svar på den terroren disse voldelige ”fredsaktivistene” tvinger på vårt samfunn. Vi håper at mange benytter anledningen til å handle på Oslo City. Vi må vise at vi er ikke redde for bøllene i vårt samfunn og at vi kun har forakt for deres terrorhandlinger.
Oppdatering: Ungdom mot EU var ikke med på demonstrasjonen, og denne teksten er derfor tatt ut av artikkelenStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: