Fra moskeen på tempelhøyden: – tiden er inne for å drepe dere jøder

Det er en vanskelig oppgave å svare på spørsmålet hvorfor man mener at alle religioner er like gode, og har et felles opphav og eller mål. Vi skal derfor ikke begi oss inn på det. Men vi innrømmer at vi ikke forstår dem som stiller seg bak slike tanker.
I Al Aqsa-moskeen i Israels hovedstad Jerusalem, ble en taler for et par uker siden filmet mens han lirte av seg de voldsomste beskyldninger mot jødene, det folket som opprettholder den retten tilhengere av hans religion har til fritt å benytte sitt Allah-tempel på jødenes helligste sted, i deres land.
«La meg begynne med å si at å snakke om jødenes karaktertrekk krever at man går inn i en spesiell modus,» åpnet Sheikh Omar Abu Sara med å si. «- fordi, når vi snakker om jødene, snakker vi om et folk som har fått alle de råtne karaktertrekk som finnes.»
«De var eksperter på disse avskyelige egenskapene, og de har lært bort hemmelighetene sine til andre.»
Det var under en improvisert tale inne i moskeen at den muslimske lederen kom med disse rasistiske utsagnene.

http://www.youtube.com/watch?v=8w9fPNXH9DU

«Disse egenskapene ble registrert i Koranen. Her ble alle aspekter i jødenes liv malt for oss med de mest avskyelige bilder. Disse særtrekkene er de samme i dag som de var i fordums dager.»
Taleren fortsatte å rakke ned på jøder. Han kalte dem «de mest ondskapsfulle av Allahs skapninger. Han hevdet at de «dreper profeter» og sa at det var «jødene Allah skapte om til aper og griser.»
Filmen kom MEMRI, Middle East Media Research Institute, i hende. Her ble den oversatt til engelsk. Man ser tenåringer som sitter og hører på taleren.
«Jeg sier til jødene: tiden for at dere skal slaktes, har kommet. Tiden er inne for å slåss mot dere. Tiden er inne for å drepe dere.»
Israels sikkerhetsmyndigheter har stanset en av de mest aktive islamist-gruppene og forbudt dem å bruke moskeen, men hendelsen føyer seg inn i rekken av oppfordringer til vold fra akkurat dette stedet.
IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: