For sannheten – For Israel

Torsdag 7. oktober holdes det i Roma en demonstrasjon for å protestere mot den utålelige tåken av løgn og delegitimering som har lagt seg over den offentlige debatt om Israel.

Et stort antall engasjerte europeiske intellektuelle, skribenter, kunstnere, politikere, anstendige og ærlige mennesker møtes i Roma for å protestere mot den anti-israelske agitasjonen vi nå er vitner til i våre medier, i internasjonale organisasjoner og i den offentlige debatt.
Det er nødvendig å stanse den utålelige tåken av løgn og delegitimering som legger seg over den offentlige debatt om Israel hver eneste dag.  Israel som er det mest åpenlyst truede landet i verden, blir vedvarende hengt ut av internasjonale institusjoner selv om landet forsøker å forsvare seg mot terroristangrep, eller å blokkere smuglingen av våpen til Gaza, å forhindre at dets sydlige byer skal bli truffet av Kassam-raketter, eller om det til og med bare opptrer som et normalt demokratisk land.  Israels resultater på det vitenskapelige, sportslige, kulturelle, sosiale og økonomiske området blir systematisk boikottet og foraktet, også med voldelige midler.
Det er likevel ikke alle som deler denne måten å tenke på, og dette må de politiske elitene få kjennskap til.  Det er nødvendig å gjenopprette en viss anstendighet i den måten den offentlige debatten føres på, noe som det er lenge siden var tilfelle når det gjelder hendelser i Midtøsten.
 
Vi vil tilbake til sannheten: Den sannheten som omtaler Israel som beleiret av sine intenst hatende fiender, av terrorisme og prosjektiler, – sannheten om et demokratisk samfunn som er upopulært i land og grupper hos hvem undertrykkelsen av eget folk bare overgås av viljen til å ødelegge den jødiske staten, – sannheten om det eneste demokratiet i Midtøsten.
Vi vil forsvare Israel ved å vise at den europeiske folkemeningen, så vel som mange intellektuelle, politikere, fagfolk og journalister er trette av den daglige undergravingen av dette landet.  Fordi Israels demokrati også er vårt demokrati, representerer dette fragmentet av den liberale verden i Midtøsten oss alle.
Av den grunn ber vi deg dele med oss denne sannheten om Israel og bli med oss i demonstrasjonen i Roma den 7. oktober.

Du kan også sende en personlig hilsen til Israel her:  http://www.truthforisrael.euStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: