FN sponsor for anti-israelsk utstilling

Via Elder of Zyion
En fotoutstilling i Madrid, med det klingende navnet «Broken Lives (Ødelagte liv) – kvinnelige palestinske fanger i israelske fengsler» viser i bilder og intervjuer den lidelse kvinner må tåle i israelsk fengsler. «Circulos de Bellas Artes» i samarbeid med FN-organisasjonen  the United Nations Development Fund for Women, UNIFEM, innviet utstillingen i den spanske hovedstaden søndag.
Irans Press TV skriver videre:

I de siste tre årene har UNIFEM fått midler fra den spanske regjering for å implementere et prosjekt som er ment å sikre menneskerettighetene for palestinske kvinner som sitter i israelske fengsler, så vel som tidligere fanger og deres familier. Den italienske fotografen Ventura Formicone portretterer kvinnenes historier ved fotografier og direkte intervjuer.

Artikkelen medfører riktighet. Utstillingen er sponset av UN Women, tidligere kjent som UNIFEM.

Men, som Elder of Ziyon skriver, – det er en utstilling uten noen sammenheng. Ingen steder er det nevnt ett ord om hvorfor disse kvinnene er i fengsel, hvilke terrorangrep de kan ha deltatt i, eller hvor mange mennesker som kan ha dødd på grunn av deres handlinger.
UN Women støttet også et prosjekt kalt «Protection of Palestinian Prisoners and Detainees in Israeli Prisons», som har en helt utdatert webside. Men selv på denne siden står det at antall Palestina-arabiske kvinner og innbragte i israelske fengsler er ufattelige 32.
Utstillingen belyser absolutt ingen ting, i stedet tåkelegger og mørklegger den fakta ved å antyde at Israel liker å sette kvinner i fengsel uten grunn. Utgangspunktet er at enhver kvinnelig fange er uskyldig og blir fratatt sine menneskerettigheter.
Som betyr at FN – igjen – baktaler Israel.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: