FN-representanter om jøder og jødedommen

Artikkelen er under bearbeidelse
Oversatt for NIS av Roald Øye, Kristiansand  
Er det ikke nettopp jødene som snylter på det amerikanske folk og nå forsøker å dra dem ned i søla
Libysk FN-representant Ali Treiki, i en tale i FNs Hovedforsamling den 8.desember 1983. Sitat etter Harris S. Shoenberg i «Mandate For Terror: The United Nations and the PLO». (NY: Shapolsky, 19989) side 296.
I Talmud står det at dersom en jøde ikke drikker blodet av en ikke-jøde minst en gang i året, vil han bli dømt til evig fortapelse.
Sitat etter saudi-arabisk delegat Marouf al-Dawalibi i en tale i FNs menneskerettighetskommisjon der temaet var religiøs toleranse, 5. desember 1984.
(AIPAC Facts: «UN Bias Against Israel» )
Under et møte i et FN-organ i 1991 påstod den syriske ambassadøren at jøder dreper de kristnes barn for å bruke blodet deres til å lage matzos (påskebrød).
(Morris Abram, Israel under Attack: Anti-Semitism in the United Nations, The Earth Times (Dec. 16-31, 1997).)
Den 11. mars 1997 holdt den palestinske representanten en tale i FNs menneskerettighetskommisjon og anklaget urettmessig Israel for å ha injisert 300 palestinske barn med HIV-viruset.
(I følge The American Israel Public Affairs Committe )Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: