Flyktningerådet sprer jødehat: Antijødisk utstilling finansiert av staten: Den dypeste grunn

Den dypeste grunn

Bildene ble opprinelig fotografert av Rune Eraker og ble utstilt i Oslo Rådhus juli 2004.
Utstillingen «Lukten av savn» ble arrangert av Flyktningerådet og finansiert av NORAD
<— Tilbake til Flyktningerådet sprer jødehat: Antijødisk utstilling finansiert av staten

 

Bildeteksten erklærer: «Den dypeste grunn: [til verdens problemer?]: Ortodokse fundamentalister ved Klagemuren og drømmen om Stor-Israel».

  • På hvilket grunnlag stemples disse jøder som fundamentalister? Er det bare fordi de kler seg som jøder og holder seg til den jødiske tro, at de stemples som fundamentalister?
  • «Jødenes plan om verdensherredømme» er et gammelt antijødisk tema, som bl.a. ble brukt av nazistene. Hvilke bevis har Flyktningerådet for at fremstillingen er reell?
  • Hvor i Bibelen, eller i jødenes bønner finner Flyktningerådet noe ønske om et «Stor-Israel? Det er ikke lenge siden Flyktningerådet, ved Petter Nome, kom med lignende påstander om hva som finnes «i Bibelen og i jødisk-religiøse bøker»
  • Hvorfor beskylder utstillingen jødene for imperialisme, mens den samtidig fortier at araberlandene og Iran kontrollerer områder som er 750 ganger større enn Israel?
  • Hvorfor ignorerer Flyktningerådet de 50-70 millioner mennesker, urfolkene i Midtøsten og Nord-Afrika, som fortsatt er kontrollert og undertrykket av islam?Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: