Er det nye vi kommet for å bli?

Utenriksminister Jonas Gahr Støre er i ferd med å oppfylle et av sine tydeligste løfter i valgkampen.  Hans ”nye vi” som vi til å begynne med trodde vi var en del av, er i ferd med å ta av på Facebook i form av VGs nye hat-forum, ”Det nye Norge,” som VG har opprettet i tilknytning til en artikkelserie med samme navn.
Det skal endog holdes kurs i ekstrem islam i Oslo, får vi vite av VG i dag.  Misjonsforeningen Islam Net driver skole for å omvende nordmenn, blant annet på Høgskolen i Oslo, skriver Aftenposten. Omstridte imamer flys inn for å holde foredrag. Muslimske politikere advarer mot organisasjonen, heter det også.  Kan dette være noe for vår gamle kjenning, koranstudenten Mohyeldeen Muhammad?  Uten tvil er han igjen blitt stjerne på Facebook. Her er et lite utvalg av hans mange bidrag til å oppfylle utenriksministerens valgløfter:
«Alhamdulillah, jeg lovpriser Allah, som har gitt vår Nasjon slike vidunderlige barn.  De skal, med Allahs hjelp, ta knekken på den vestlige, sataniske sivilisasjon, en gang for alle! »
 «JEG hater jøder!  Måtte de brenne i helvette! »
• «Kjempet ikke denne ”helten” Kjakan mot okkupasjon?  Han er ifølge dere dobbeltmoralske Islamhatere, en terrorist!  For det er jo det dere kaller minebrødre i Afghanistan, SOmalia og Irak, som kjemper mot okkupasjon og overgrep i dems hjemland. »
• «Dere er bare satans slaver, dere har øyne, men blinde fordet.  Ører, men døve fordet.  Hjerner, men tomt mellom ørene deres.  Dere VIL rett og slett ikke forstå.. Deres tid er over, Islam skal herske HELE jorden, veldig snart, insha’Allah!»
 «Jeg ler av dere, bastardunger.  Alhamdulillah som velsignet meg med Islam! »
• «Jeg er Allah’s slave. Jeg er Muslim. Hva er dere? Søppelmennesker! »
• «Og dere er Satans representanter. »
• « … Jeg hater jøder, ganske enkelt, fordi de er våre fiender. Jeg anser dem også som fiender av menneskeheten, og Allah advarer oss mot dem gjentatte ganger i QUran. Dersom din venn er homofil, så er det hans problem. Han bor i Norge, og ifølge norske lover og regler, så er ikke den forkastelige, umenneskelige handlingen av homofili straffbar, eller forbudt. Men her kommer forskjellen; Dersom din venn hadde praktisert denne type perversitet og umoral i en Islamsk Stat, så hadde hans straff, vært døden, (ifølge de sterkeste meningene i Islamsk rettslære). Sist jeg sjekket, så var ikke Norge en Islamsk Stat. »
Vi legger ikke det hele og fulle ansvaret for disse utsagnene på utenriksministeren, men vi tror heller ikke forholdet er helt uten sammenheng med hans flerkulturelle ambisjoner.  I dag er han ute med nye initiativer.  Utenriksministeren mener Norge trenger arbeidsinnvandring. Det er Støres visjon å integrere én million innvandrere i løpet av 15-20 år.  Støre sier lite om hvor innvandrerne skal komme fra og ingenting om hva disse landene selv trenger av arbeidskraft.
Dersom integreringen av en million nye innvandrere ikke blir mer vellykket enn for de hundretusener vi har allerede, er vi redd for at jødenes endelige skjebne i Norge er beseglet, akkurat som i Sverige, hvor nå det permanente jihad-opprøret i Malmø har spredd seg til Stockholm.  Og jødene reiser.  Mon tro det er plass til dem i Palestina, eller …?Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: