Enten knekker vi terrorismen sammen, eller den knekker oss, en for en

Av Erez Uriely
16.03.2004// 23 Adar 5764
Det er på tide at vi forstår at årsaken til terrorisme er ikke så romantisk og ideologisk som fattigdom og undertrykkelse, men religiøs. Først når vi forstår hva som skjer kan vi behandle problemet.
Først er det Libanon, Israel, India, Sørøst-Asia , USA, Bali, Russland, og hele Midtøsten. I går var det Spania og i dag er det Frankrikes tur. Hvor sikre er vi at Norges tur aldri kommer? Når skal vi endelig stå sammen isteden for å selge hverandre for olje?
Først og fremst jødene og andre urbefolkninger i Midtøsten som blir «kompromisset», men så svekker Vesten sine naturlige allierte og utsetter seg selv for større trusler.
USA, i likhet med andre europeiske land, kjemper mot dagens terrorisme rettet mot seg selv, men støtter terrorister som kjemper mot jøder og kristne i Midtøsten.
Dette er heller ikke første gang at Europa er under muslimsk terrorisme:
Bin Laden og Al Qaeda har også før prøvd å angripe Europa, men EU fortiet saken.
Det er ikke lenge siden terrorisme rammet Spania, og FNs sikkerhetsrådet presset staten til å anklage en syndebukk, ETA (link utdatert). Det er enda kortere tid siden t.o.m. norske politikere anklaget den jødiske staten for å være ansvarlig for den terrorisme som styrtrike og godt utdannede muslimer fører mot Vesten, inkludert Israel.
Nå kommer det terrortrusler mot Frankrike, og vi kan bare forvente at de europeiske demokratiene som vanlig vil prøve å tilfredsstille de fascistiske diktaturene som truer dem, med å ofre demokratiet Israel, på samme måte som de i 1938 ofret Tsjekkoslovakia til fascisten Hitler, for «fred i vår tid.» (Se fredsavtalen med Hitler.)
Det var også ikke lenge siden Fatah-medlem Ahmed Querei (Abu Ala) var en æresgjest hos statsminister Bondevik og Kongen. Til og med Bondevik erklærte at Querei er et medlem i en terroristorganisasjon, dvs en terrorist, like før terroristen (med jødisk blod på hendene) kom (feks Aftenposten 9.3.2004).
Fatah (se våpenet på organisasjonens hjemmeside), som Norge støtter både økonomisk og ved politisk hjelp til PA, er en organisasjon som bruker 11 år gamle barn for å frakte sprengstoff.
Da er det riktig å bruke din rett og plikt til å passe på demokratiet.  Ta kontakt med politikerne og si sannheten.
Krev at Norge slutter å selge demokratiet Israel for å tjene mer på handel med araberne!
Krev at Norge tar initiativ og samler demokratiene til en felles front, for å forsvare seg!
Krev at Norge slutter å støtte terrorister politisk og økonomisk, bare fordi arabiske oljeland krever press på demokratiet Israel!
Takk for at du kjemper mot internasjonal terrorisme og dem som finansierer den.
Takk for at du er imot terrorisme, også når den «bare» rammer andre.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: