En nyttårsgave til jødene

Kjære medmenneske.
Jødenes Hanukka begynner i år onsdag den 1. desember.  I denne hellige uke minnes vi Makkabeernes kamp mot grekerne og befrielsen av Jerusalem.  Det første Makkabeerne gjorde var å tenne lys på Menorahen i Tempelet.  Dette har jødene siden den gang gjort hvert år i 7 dager.  Samtidig innledes adventtiden for de kristne som markerer forberedelsen til juletiden.  Det er i denne tiden at vi sammen tenker på både våre nærmeste og våre medmennesker rundt omkring i verden som trenger å bli tatt med i våre tanker og bønner.
Et år er bak oss og vi vil benytte anledningen til å takke deg hjertelig for at du støtter arbeidet til SMA.  Tusen takk for gaven du har gitt i året 2010 til Senter mot antisemittisme (SMA).  Gaven er et meget verdifullt bidrag til det arbeidet som vi, med din støtte, gjør for jødene i Norge og Israel, og for andre minoriteter som lider i Midtøsten, Nord Afrika og Sudan.
Vi vil også takke deg for at du har vært en trofast leser av SMA-info, og vi benytter anledningen til å minne dere om bladpenger for neste år som er nødvendig for at vi skal kunne fortsette med utgivelse av bladet.  Vi håper at også du og dine nærmeste har hatt glede og nytte av bladet.  Vi skal på vår side fortsette arbeidet for å gi deg et seriøst blad som kan gi deg de fakta som hjelper deg til å skille mellom løgn og sannhet i dagens vanskelige mediebilde, – skillet mellom propaganda og rettferdighet.  Vårt mål er å øke kvaliteten og effektivisere arbeidet for folkeopplysning.  SMA-info skal også i tiden fremover ta sikte på å være Nordens viktigste tidskrift for bekjempelse av jødehat, sann informasjon om Israel og fakta om konfliktene mellom araberne og urfolkene i Midtøsten, Nord Afrika og Sudan (MØNAS). 
Vi ber deg også, dersom det er mulig for deg, om å hjelpe oss å verve flere lesere til bladet slik at informasjonen når så mange som mulig i vårt samfunn.  Kanskje det kan være en ide å gi SMA-abonnement som julegave til dine nærmeste.  Folkeopplysning er vårt mål og vårt motto.  Vi har gode artikler skrevet av fremtredende fagfolk og som kan brukes som motvekt til den følelsesladete propagandaen som forurenser det offentlige rommet.  Vi ser allerede at litt etter litt kommer sannheten frem i dagen, og vi vinner stadig frem om aldri så langsomt.  Et av våre trøstens ord er at det er i motbakke det går oppover.
SMA er også tilfreds med at støtten vi formidler til humanitært arbeid har økt hvert år.  SMA har et åpent regnskap som alle kan få tilsendt på anmodning; enten fra SMA eller fra Brønnøysund.  SMA kan hjelpe flere mennesker.  Men vi kan ikke gjøre det alene.  Vi trenger din hjelp.
I tiden fremover skal vi ta for oss en rekke viktige oppgaver, som du med din julegave kan bidra til:

Fremme sannheten og gi et balansert og mer nyansert bilde av Israel i Norge.

Arbeide for å forebygge jødehatet som igjen er på fremmarsj i Norge.

Sende SMA-info til flere lesere og strebe etter å gjøre produktet bedre.

Støtte prosjektet SAVE ISRAEL som arbeider for å hindre deportasjon av jøder fra Jerusalem, Hebron, Judea og Samaria.  Alt i alt risikerer ca. 550.000 jøder å bli flyktninger i eget land.

Formidle økonomisk støtte til trengende jøder som har fått det spesielt vanskelig pga. terror.

Arbeide for brobygging mellom kristne og jøder slik at begge sider kan lære hverandre bedre å kjenne og derigjennom respektere hverandre slik vi er.

 
Julen er en tid for å vise medmenneskelighet og varme overfor andre.  Innenfor årets feiring vil jeg derfor be deg så inderlig jeg kan: Gi en gave til jøder som virkelig trenger din omsorg, støtte og hjelp!
Takk for at du vil støtte SMA økonomisk i vår felles kamp for det jødiske folk.
Med ønske om et godt nytt år til deg og alle dine! 
Vennlig hilsen, dr. Michal Rachel Suissa, lederStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: