En annen, redigert virkelighet

Tre av kommandosoldatene i den israelske marine, som ble angrepet av terrorister på båten «Mavi Marmara» i 2010 og hardt skadet, har nå blitt erklært yrkesufør. Dette skriver den konservative nyhetssiten Arutz Sheva. De tre tjenestegjør fremdeles i enheten, og har ventet på en avgjørelse om graden av handicap.
Her ser vi et eksempel på hvor fjernt våre egne medier er fra den tøffe virkeligheten Israels soldater lever under. Mens vi her hjemme kun så fordømmelsene og at Gahr Støre er «sjokkert over Israel» forøvrig lenge før FN konkluderte helt annerledes enn Støre, og det ble vist filmer gjort av den israelske marine som beviste at soldatene ble angrepet – lever mennesker i Midtøsten generelt, og israelere spesielt et annet og langt mer spennende liv. De lever i virkelighetens verden.

Soldatene ble stukket med kniver og slått fordervet med jernstenger. En av dem ble kastet ned fra toppdekket på Mavi Marmara. De tre var de første kommandosoldatene som har blitt erklært handikappet etter sammenstøtet på Gaza-flotiljen.

Arutz Sheva skriver videre:

Kommandosoldatene stolte på feilaktig etterretningsinformasjon og på en feilvurdering fra forsvarsdepartementets side når det gjalt Gazaflotiljens egentlige natur. Forsvarsdepartementet og IDF var influert av mediene, og vurderte flotiljen som «humanitær» før operasjonen, og derfor forberedte man seg ikke tilstrekkelig for den ekstremt voldelige mottakelsen soldatene fikk av islamistiske terrorister fra IHH da de gikk ombord i skipet.
Soldatene var bevæpnet bare med geværer som blir brukt mot demonstranter, noe som ikke var så mye til hjelp når de sto overfor en lynsjemobb. Til slutt brukte de pistolene sine og skjøt og drepte ni angripere.

Under et eksempel på hva «vi» får vite av virkeligheten. Det kan virke som en detalj, men det er løgn å skjule viktige elementer. Se i høyre bildekant. På bildet til venstre ser vi en kniv og blod på gulvet. Det er den israelske soldatens blod. Kniven tilhører en av de «fredelige» «nødhjelps»passasjerene som mediene ønsket å fremstille som noen som «bare ville hjelpe fattige folk i Gaza,» men som i virkeligheten var en hatefull tyrkisk terrorist. Bildet til høyre viser Reuters versjon. Her er kniven kroppet bort, og blodet redigert vekk.

      Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: