Egypt vertskap for ondskapens akse

Egypt var denne uken vertskap for en “motstands”konferanse hvor Det muslimske brorskap, Hizbollah og terroristgrupper fra De palestinske selvstyremyndighetene. De diskuterte hvordan de kunne knytte oppstanden i “den arabiske våren” til behov som De palestinske selvstyremyndighetene har.
Konferansen, som varte i to dager og ble holdt på det egyptiske pressesyndikatet, hadde fått det stolte navnet “Det arabisk-islamske selskaps grunnleggende konferanse for å støtte motstandsmulighetene,” ifølge Meir Amit Intelligence og Terrorism Information Center.
Delegater fra 14 land sluttet seg til møtet. Det var folk fra Saudi Arabia, Tunisia, Tyrkia, Iran, Indonesia, Marokko, Sudan og Jordan. Terroristgruppene fra De palestinske selvstyremyndighetene ble ikke navngitt, men inkluderer antagelig Hamas, Islamsk Jihad og Al Aqsa martyrbrigade, den militære armen av Fatah-bevegelsen som er ledet av PA-formann Mahmoud Abbas.
Representanter kom også fra Det muslimske brorskap, som skapte terroristorganisasjonen Hamas, og som har fått betydelig innflytelse i Egypt etter at den tidligere egyptiske presidenten Hosni Mubarak ble kastet tidligere i år.
En representant fra Hizbollag snakket på vegne av sin øverste leder, Hassan Nasrallah, ifølge arabiske nyhetsbyråer.
Konferansen forsøkte å etablere en kobling mellom den såkalte “motstandskampen,” det arabiske kodeordet for terrorisme, og opptøyene ved “den arabiske våren.”
Osama Hamdan, som er ansvarlig for Hamas’ internasjonale relasjoner, sa at “den [israelsk-palestinske] konflikten vil aldri ta slutt før Israel opphører å eksistere.”
IsraelNationalNews.com
Oversettelse: Willy GjøsundStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: