DMT demonstrerer mot Sharon og støtter norsk press på Israel

Den 16.7.2003 var Israels statsminister Ariel Sharon på Norges besøk. Venstresidens medierabalderen var uten like. Ingen har fått så mye negative oppmerksomhet i Norge som den lederen for Jødestaten. Mens tyranner, terrorister og folkemordere har blitt mottatt på beste måte, har tonegiverne i det norske samfunnet besatt av å presentere Sharon som om han var verdens pest og plage — Satan på jorda.
Vi som står bak SMA har stått i fronten og samarbeidet med flere organisasjoner for å balansere den antijødiske bølgen som var Norges ”velkomsthilsen” til Sharon. Sammen med flere hundre nordmenn stod vi og hilste ham velkommen.
Det Mosaiske Trossamfund (DMT) valgte naturligvis å støtte presset MOT Israels statsminister. To dager før Sharon kom til Norge, den 14.7.2003, organiserte DMT en demonstrasjon mot Israels statsminister og uttrykte støtte til norsk press mot Israel. Siden Norge handler med og støtter Iran og arabiske diktaturer som ønsker å utføre et nytt Holocaust i Israel, er dette trist. Norge har jo støttet jødemordere som PLO, Hamas og Hizbullah i lang tid og man kan lure hvorfor DMT støtter slike interesser.
DMT demonstrerte ikke mot representanter for Iran, Hamas, Hizbullah og PLO da de var på Norges besøk — men bare mot Israels representant.
Er det jødene som hindrer fred i Midtøsten, DMT?
Trenger jødene og araberne europeernes hjelp for å snakke sammen? Europa er jo mer interessert i muslimenes olje enn i lille Israel.
Hvorfor presser norske jøder Israel til å gjøre «modige skritt», når de vet at slike ”skritt” har jo oppmuntret islams jihad og skapte jødiske enker og foreldreløse barn? Israel har jo gitt araberne Sinai-halvøya, olje, og selvstyre i mesteparten av Judea og Samaria, og hele Gaza — men araberne gir ikke fred — men krig. Muslimer er jo flinkest enn alle til å drepe andre og hverandre. Resultatet av jødenes ”modige skritt” var at araberne var oppmuntret til å myrde flere jøder. Hvorfor må Israels jøder betale med blod for at norske jøder skal bli akseptert i samfunnet som ”norske”?
Bildene kan brukes fritt, med kreditt til SMA (14.7.2003).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Relaterte artikler
DMTs Anne Sender forsvarer Otto Jespersen uttalelse om loppene og Holocaust
Sendebudet: DMTs Anne Sender er bekymret for radikale muslimer og jøder.
Frykten kan gi håp: DMTs Sender demoniserer israelske jøder
Melchior: Israel umoralsk
HJH jubilerer mens jøder deporteres
Jødisk selvhat, eller autoantisemittisme
DMT gir Norsk Folkehjelp den hjelp de trengte for å fremstille en jøde som nazistStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: