Det er bare kragen igjen

Godt bevoktet av jødiske sikkerhetsvakter mot eventuelle muslimske terrorister, tok det norske bispekollegiet seg tid til en medieprofilert demonstrasjonsreise i Israel, hvor de fritt og uforstyrret kunne finne næring til sin gammel-nye antijødiske og antikristne erstatningsteologi. For disse embetsmenn og -kvinner fra «Statens seremonivesen» i Norge, er hverken G-d eller Jesus noe hinder for å formidle usannheter om jødenes historiske, folkerettslige, eller for den saks skyld bibelske rett til å leve i frihet, fred og selvstendighet i hjemlandet, Israel. De fordømmer det vedvarende israelske nærværet i jødenes historiske hjemland, og sier det er en synd mot både Gud og menneskeheten. De fastholder at det finnes steder på Jorden hvor jøder ikke må bo, og krever at jødene må slutte med å forsvare sine liv, og må fjerne grensene. Er det noen som har hørt slike tanker før?
Det egentlige mål med denne turen var åpenbart en støtteerklæring til de morderiske PLO- og Hamas-kreftene, ført i pennen av en gruppe dhimmi-kristne ledere som viste oss alle at det de har igjen av kristendommen, er ikke mer enn kragen de pyntet seg med under turen. Slik kjetteren Markion i sin tid redigerte sin egen bibel, har også det norske bispekollegiet valgt å overse upassende deler av GT og NT for å finne teologisk grunnlag for å stå skulder ved skulder med de arabiske trosbrødre som tror Jesus befaler dem å stå sammen med Muhammads etterkommere for å utslette Jesu jødiske brødre. Kristne arabere som i dag våger å nevne at Jesus var jøde, eller å lese GT, kan risikere Hamas’ uønskete oppmerksomhet. Jeg er personlig kjent med slike tilfeller. I Betlehem finnes det en kristen menighet som flere ganger har opplevd bombeattentat. Men den fikk ingen visitas av bispekollegiet. Det fikk heller ikke den håndfull gjenlevende kristne i Gaza, som ennå ikke er drept av Hamas.
Dette er ikke første gang at DNKs lederskap dolker jødene i ryggen. Slik som det i sin tid støttet Hitler, støtter det i dag de kreftene som vil utrydde Israel. Vi husker godt hvordan det lot nazistene ta oss jøder til døden. Ingen av prestene stod på kaia ved siden av Arthur Berg. Nå samarbeider det med etterkommerne til de få som er igjen fra de østlige kirker som aktivt åpnet dørene for Abu Bachars hær som kom voldelig sulten fra ørkenens mørke. Uten disse kristnes enorme quislingske hjelp, kunne muslimene aldri ha klart å avkristne hele Midtøsten, Nord Afrika og Sudan, så å si over natten!
Det er nærliggende å stille spørsmål til reiselederen, biskop Kvarme, om hvorfor de valgte å reise til Jerusalem som de anser for å være en muslimsk hellig by, men ikke til muslimenes enda helligere by, Mekka, for å formidle sitt fredsbudskap om muslimenes rett til Judea, Samaria, Hebron, Nasaret, Betlehem, Gaza og Jerusalem. Det bør han forsøke neste gang han er ute og reiser sammen med NRK, på leting etter apartheid!
Ingen ting er vel en mer passende beskrivelse av dette bispekollegiet enn hva som ble skrevet til engelen for menigheten i Laodikea: «Jeg vet om dine gjerninger – du er hverken kald eller varm. Om du bare var kald eller varm! Men du er lunken, ikke varm og ikke kald. Derfor skal jeg spytte deg ut av min munn.» (Joh. Åp. 3:15)Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: