Dere er helter!

Israels statsminister Benjamin Netanyahu roste tirsdag marinesoldatene som stoppet IHH-terroristene fra å nå Gaza den 31. mai i år.
– Dere er helter, sa han. – Dere avdekket IHH’s sanne natur. Under en spesialvisitt på marinebasen ved Atlit, nord for Haifa, sa statsministeren til soldatene at ingen marinestyrke i hele verden ville handlet mer i tråd med etiske verdier enn hva de gjorde. Han roste dem for å ha gjort det de kunne for å stoppe skipene med ikke-voldelige midler og forhindre dem fra å bryte Israels maritime embargo og legge til kai i det Hamas-styrte Gaza.
Etter sammenstøtet på «Mavi Marmara» ble skipet bragt til havn i Ashdod, og man oppdaget at skipet slett ikke inneholdt noe nødhjelp som det ble hevdet. Sammenstøtet endte med at flere av soldatene ble skadd, og noen ble også kidnappet for en kortere tid. Ni IHH-medlemmer, grundig trent for terrorisme, ble drept.
Videoopptak offentliggjort av IDF viste kommanosoldatene borde «Mavi Marmara» via tau fra et helikopter, uten noen annen bevæpning enn paintball-geværer og en liten revolver. Lyd- og videoopptak offentliggjort senere viste IHH-terrorister som angrep soldatene med metallstenger da de firte seg ned tauet, et tydelig planlagt angrep. IHH-terroristene brukte minst to av sine egne pistoler, og dels våpen de stjal fra soldatene, og skjøt på dem. Så ble de overvunnet av marinesoldatene, og da slaget var over, var ni av terroristene drept.
IsraelNationalNews.com: Netanyahu Tells Navy Commandos, ‘You’re the Greatest’Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: