Canada vil ikke delta i narrespill

Canada nekter å delta i Durban III-konferansen, som skal holdes i september neste år i New York city.
Den kanadiske immigrasjonsminister Jason Kenney kunngjorde torsdag at landet ikke vil delta i konferansen, som han kaller «narrespill» og «hatfest». «Vår regjering har mistet troen på Durban-prosesse. Vi vil ikke være en del av dette arrangementet, som med sin agenda heller fremmer rasisme enn bekjemper den.»
Kenney mener konferansen i all hovedsak dreier seg om å sverte Israel. «Canada vil ikke låne landets gode navn og rykte til den godt organiserte øvelsen som går ut på å gjøre [Israel] til syndebukk, som Durban-prosessen er.»
Canada forlot den første konferansen i protest mot det «festival hat» som var rettet mot Israel. Også sist år boikottet de Durban (II), sammen med åtte andre land.
A7Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: