Bondevik vakler om terrorisme: Spania og Israel

Artikkelen er under arbeid
NIS markerte at Norge statsminister Bondevik inviterte en sentral terrorist, Ahmed Qurei (Abu Ala) til et hyggelig besøk i Oslo, Stortinget og Kongen (8-10.3.2004) . Selv Bondevik skrev i Aftenposten at Qurei er medlem i terroristorganisasjonen Fatah, dvs en terrorist.
Siden «fredsforkjemperne» og «menneskerettighetsorganisasjoner» ikke protesterte på det, ser vi dem som støttespillere for terrorisme og korrupte undertrykkelsesregimer. (Les mer om dem )
Dette er ikke første gang at Bondevik praktiserer diskriminering. NIS finner det beklagelig at Israels statsminister ble forskjellbehandlet i forhold til Qureis forgjenger Holocaustfornekteren Mahmoud Abbas (besøkte Norge 27-28.8.2003). Mens Bondevik begrenset Sharons besøk til samtaler med statsminister Bondevik i Molde, ble Abbas invitert til Kongen og samtaler med stortingsrepresentanter, i tillegg til samtaler med statsministeren og utenriksministeren. (Besøket uteble fordi i diktaturen PLO/PA der Arafat er en «president» blir «statsministere» byttet som sokker, etter behov).
Norge spiller som fredsmegler-nasjon, mens staten investerer i tungt oljerike muslimske land i Midtøsten. Norges handling viser seg som støtte til terrorister som primært rammer jøder, men også kristne og muslimer.
Bondeviks holdning til terrorisme er ikke alltid positiv: Han reagerte faktisk helt riktig i en annen situasjonen, hvor terrorisme rammet det kristne-europeiske Spania. Dette var kun få dager etter Norges PLO-terroristbesøk.
Siden Bondeviks parti heter Kristelig Folkeparti minner vi om et gammelt budskap som fortsatt står i Bibelen (5.Mosebok 25:13-15):

  • 13: Du skal ikke ha to slags vektstener i din pung, en stor og en liten;
  • 14: Du skal ikke ha to slags vektsten i ditt hus, en stor og en liten;
  • 15: hele og rette vektstener, hel og rett veksten skal du ha.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: