Bomber fra Gaza

En ny dag med nye angrep fra Palestina-arabere. Denne gangen er det bombekastere som settes i sving.
Arutz Sheva skriver om mennesker som forskrekket har tatt seg ut av bomberom etter et angrep, bare for så å oppdage at et nytt angrep er på gang, så sivile blir såret og noen ganger drept av det andre angrepet. Så nå er regelen at man skal forbli i tilfluktsrommet til sikkerhetspersonell har erklært stedet for sikret.
Når alarmen går, har de som bor nærmest de fiendtlige araberne, mellom 10 og 15 sekunder på å komme seg i sikkerhet. Man kan tenke seg hva dette har å bety for psyken.
Tre bomber eksploderte i Eshkol-området, alle i åpne områder hvor de ikke skadet noen mennesker eller ødela eiendom.
Bombene ble avfyrt fra det nordlige Gaza, melder Arutz Sheva.
Det kan antas som rimelig sikkert at hvert slikt angrep betyr ett skritt nærmere en israels militæraksjon. Hva man vil oppnå er etterhvert forutsigbart. De mest overflatiske statsledere og politikere vil straks fordømme aksjonen uten å nevne noe om de angrepene som SMA skriver om.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: