Blodanklagen om jødenes påståtte massakre i Jenin

Artikkelen er under oppdatering
Mener også du at mediene bør fortelle hva som egentlig foregår i de arabiske land og hvorfor det er krig i Midtøsten? Da er du ikke alene. Utrolig nok har mediene over hele verden anklaget Israel uten å sjekke faktaene:
Ola og Kari Nordmann har rett til å vite, men det er ikke alltid journalistene serverer oss god informasjon. Noen journalister filtrerer bort en del informasjon, slik som Lars Sigurd Sunnanå i NRK, men andre journalister har rett og slett dårlige kunnskaper.
Mest relevant er tausheten angående ‘Jenin-rapportene’. Alle som gransket hendelsene, inkludert FN, konkluderte med at Israel ikke har utført noen massakre i Jenin. Dette etter at FN kritiserte israel på feil grunnlagg [se FNs resolusjon 1405 fra 19.4.2002 og ES-10/10 fra 15.5.2002 (Kan ikke åpne PDF?)].
Se mer i følgende kilder:

  • FNs pressemelding 1.8.2002         (Eller kopi på vår web)
  • FNs rapport         (Eller kopi på vår web)
  • Magazinet
  • Dagen
  • Morgenbladet
  • Washington Times
  • CNN
  • The Washington Times
  • Bilder som det israelske forsvaret, IDF, tok viser at Jenin er ikke skadd, untatt et meget begrenset område

FNs rapport om ‘massakren som aldri var’ ble endelig publisert. Etter at Terje Rød Larsen annonserte i april 2002 at det Israel gjorde i Jenin var «utrolig forferdelig» og «moralsk forkastelig» så opplever jødene at de nok en gang blir gjort til syndebukk. Den jødiske staten ble anklaget for å massakrere opp til 5000 arabere i Jenin, i følge forskjellige medier og politikere, inkludert såkalte jødiske «fredsaktivister» .
FN, der muslimske land har 57 stemmer mot 1 jødisk stemme, var blant de ivrigste til å granske jødenes grusomheter. Men FN fant intet fordi det ikke var noen massakre der. Atter en gang viser jødenes armé at de holder verdens høyeste krigsmoral og gjør sitt ytterste for å skåne uskyldige.
Det 42-siders FN-dokumentet slår fast at kun 52 arabere ble drept, over halvparten av dem var bevæpnete krigere. Dette betyr at det ikke var noe massakre i Jenin.
Se mer i : http://www.un.org/peace/jenin/. Det går an ta feil, men jødene som ble svartmalt må renvaskes. Jenin bør ikke være en historie til om blodanklage.

Syndebukk

Jøden blir ofte behandlet som verdens syndebukk. Alle anklager jøden, som ofte får kun negativ oppmerksomhet. Er jøden virkelig så grusom i sin behandling av andre folk, i forhold til kritikerne? Se f.eks. hvordan «gentlemenene» fra Storbritannia behandlet araberne i Jenin når de hadde betydelig mindre problemer med dem og okkuperte et fremmed land langt fra hjemmebanne.
Andre blodanklager- massakrene som aldri har skjedd:Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: