Blairs svigerinne går over til islam

Tony Blairs svigerinne konverterte til islam, håper at Blair endrer sin syn på islam
Lauren Booth, svigerinne til Midtøsten-kvartettens utsending Tony Blair, konverterte til islam etter et besøk i Iran der hun opplevde «en hellig opplevelse,» rapporterer britiske avisen The Mail on Sunday. »
Svigerinnen, programlederen og journalisten Lauren Booth, født Sara Both, er en halvsøster av Cherie Blair og den sjette datter skuespilleren Tony Booth har med Pamela Smith (Cohen). Hun er svigerinne av tidligere britiske statsminister Tony Blair. Hennes mor, Pamela Smith (Cohen) var jødisk, selv om Lauren ikke blev oppdradd som praktiserende jøde.
Booth bestemte seg for å konvertere etter å ha besøkt helligdommen byen Qom i Iran. «Det var en tirsdag kveld, da satte jeg meg ned og følte en spirituell opplevelse som kan sammenlignes med et skudd av morfin, en åndelig lykke og glede rett og slett,” sier Booth Mile på søndag.
Da hun kom tilbake til Storbritannia, bestemte hun seg for å konvertere umiddelbart. «Nå vil jeg ikke spiser svinekjøtt, og jeg leser Koranen hver dag. Jeg er på side 60, fortsetter hun å fortelle.
Booth sa hun bærer nå slør som dekker hodet hver gang hun forlater huset sitt, ber fem ganger om dagen, og besøke sin lokale moskeen, «når jeg kan.»
Som venstreradikal aktivist har Booth alltid hatt «sympati» for islam og har tilbrakt mye tid til å fremme saker for PA. Hun sier selv at hun «har alltid vært imponert over den makt og den trøst som den muslimske religionen gir sine troende”.
Booth, som jobber for Press TV, en iransk engelskspråklig TV-kanal, er kjent for å være imot Irak-krigen.
I august 2008 deltok hun i flotiljen og dro ut fra Kypros til Gaza, sammen med 46 andre venstreradikalere og terrorister for å protestere mot den påståtte ”beleiringen av Gaza.»
Booth håper at hennes konvertering vil hjelpe Blair til å endre syn på islam.
Arutz 7Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: