Barnevennlig i Jordan

Ny hit blant palestina-arabiske barn
«Palestinas fugler» lager sanger hvor barn ønsker døden velkommen for å komme til paradiset.
Et arabisk barnekor får enormt mange treff på YouTube med sin hit «Når vi dør som martyrer kommer vi til himlen.
Sangen er et opptak på en jordansk TV-kanal for barn, «Palestinas fugler», og sangen har på kort tid blitt en hit blant barna. Gruppen som laget den er blitt en av de mest populære barnegrupper i den arabiske verden.
I videosnutten ser vi en liten brunøyd pike som står foran det som tydeligvis er barn i førskolealder, og synger «Uten Palestina, hva betyr vel barndommen?» Massevis av spin-off og kopier av sangen er laget, noen med jihadister, og med sangen i bakgrunnen.
Se filmsnutten her (youtube)
Journalist Fawzia Nasir al-Naeem skrev i en Saudi Arabisk avis, Al-Jazirah, at denne melodien ser ut til å ha spredd seg over hele den arabiske verden, og den har også krysset havet til Storbritannia og Canada. Hun la til at sangen representerer en ny trend i jihadistenes indoktrinering, ettersom den er barnevennlig i motsetning til tidligere jihadist-programmer.
(Haaretz)Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: