Ashkenazi innrømmer befatning med Stuxnet

Avtroppende general Ashkenazi har ifølge flere medier, blant andre The Telegraph og Le Monde, tatt ansvaret for utviklingen av Stuxnet, dataviruset som utelukkende angriper industrielle dataprogrammer, og utfører en høyst effektiv serie handlinger, som konkret har satt titusener av datamaskiner i Iran ut av spill, maskiner som var involvert i produksjon av uran-anrikning. Hemmeligheten skal først ha blitt avslørt i den israelske avisen Haaretz.
Israel er blant de land i verden som har størst interesse av å få stoppet Irans atomvåpenproduksjon, sammen med USA. Sannheten er imidlertid at Europa og verden forøvrig har like stor interesse av at Iran stoppes før landet lykkes i sine bestrebelser, men diplomatiske talemåter og taktiske – les hyklerske – uttalelser får verden til å nøle og drøye, og endog uttrykke misnøye med det dette viruset har fått til, nemlig å sette Irans atomvåpenproduksjon tilbake med opptil flere år – og det uten å spille en dråpe blod. Hadde man vært ærlig hadde man jublet.
Til nå har ingen stat eller organisasjon innrømmet at de står bak viruset, – Israel offisellt uttaler seg aldri om slike ting, av prinsipp. Ashkenazis videofilm der han peker på høydepunkter i sin karriere, er derfor kanskje det nærmeste verden kommer noen gang en oppklaring av dette mysteriet. Viruset er så intelligent og avansert at man regner det som utelukket at en mindre organisasjon som f. eks en hackergruppe kan ha stått bak det.
Les mer om Stuxnet på våre websider…
Fra digi.noStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: