Arafats bak massakre i Jerusalem, men fortsatt norsk støtte

Artikkelen skal oppdateres
Det var med sorg at vi hørte på nyhetene i morges om terroristangrepet i Jerusalem. Måtte Gud bevare ofrenes sjeler. Vi kondolerer deres familier og ønsker dem bedre nyheter i fremtiden.
Igjen er det påvist at PLO/PA og dens leder, Nobel-fredsprisvinneren Yassir Arafat, står bak terrorisme mot jøder. NTB (Norsk Telegrambyrå) sendte søndag 22. februar 2004 meldingen som står nedenfor:


TITTEL: Al-Aqsa-martyrene tar ansvar for selvmordsaksjon(*)
LINK:
Den militante palestinske gruppen al-Aqsa-martyrenes brigader påtar seg ansvaret for selvmordsaksjonen i Jerusalem søndag morgen.
Både Hizbollahs TV-stasjon al-Manar, med base i Libanon, og nyhetsbyrået AFP mottok beskjeder på telefon om at gruppen, som er tilknyttet Yasir Arafats Fatah-fraksjon, sto bak selvmordsbombingen.
Minst syv mennesker ble drept og 62 skadet, 11 av dem alvorlig, i bombeeksplosjonen.
(NTB-AFP)
(*) NIS kommenterer: Betyr ikke selvmord nettopp dét? Man tar livet av kun seg selv. Kan det kalles selvmord også når en terrorist «selvmyrder» andre? Blir en terrorist mindre terrorist ved å bli kalt «martyr»?


Din og min plikt er å sikre at demokratiet Norge slutter å gi politisk og økonomisk støtte til antijødiske terrorister. Derfor ber vi deg om å skrive et kort brev til nedenstående nøkkelpolitikere og kreve en drastisk og moralsk kursforandring.
Flere politikere argumenterer med at «Norge ikke støtter terrorisme, men kun skolebygningene under PA». Dette argumentet er uholdbart:

 1. Pengene kommer til samme kasse som PLO bruker for å finansiere terrorisme og opplæring av barn til «martyr»død i kampen mot Israel.
 2. Norge har ikke ennå betinget seg at støtte til PLO/PA må innebære slutt på Jihad-opplæring i skoleverket og slutt på PLO/PAs terroristaktivitet.
 3. Norge har aldri insistert på å få full oversikt over hva pengene brukes til og hva PLO/PA gjør med bistandspenger generelt. Norge har hittil finansiert PLO/PA med ca. 2,5 milliarder norske kroner. Disse penger finansieres av skattebetalerne, dvs. dine og mine penger.

PLO/PAs korrupsjon er kjent over hele Verden og er dokumentert i flere TV-kanaler og aviser. Derfor lurer vi på følgende:

 1. Hvor mange flyktninger har blitt rehabilitert som resultat av bistanden? [NIS: les om flyktningsmyten ]
 2. Hvis pengene ikke brukes på en måte som følger retningslinjene som UD setter, hvorfor fortsetter Norge å finansiere PLO/PA?
 3. I Norge stopper finansiering av prosjekter som ikke viser en positiv fremgang underveis. Hvorfor behandles bistand til PLO/PA på en diskriminerende positiv måte?
 4. Er det slik at bistand brukes som statlig bestikkelse og at regulering og kontroll derfor hindres? Er bistanden til PLO/PA gitt for å tilfredstille krav fra den mektige og oljerike arabiske ligaen?
 • CBS’ 60 Minutes: Arafat’s Billions
 • Yassir Arafat al-Husseini
 • Fatah (el. Fateh)
 • Terrorisme
 • Who are the real Nazis?

Se også: Norge gir bistand til en terroristorganisasjon; Samme kasse finansierer antijødisk terrorisme


Kontaktinformasjon:Statsministerens kontor
V/ Statsministeren Kjell Magne Bondevik
Postboks 8001 dep.
0030 Oslo
Telefon 2224 4008
E-post:
[email protected]

Utenriksdepartementet
V/ Utenriksminister Jan Petersen
Postadresse:Postboks 8114 Dep.
N-0032 OSLO
Telefon: 22 24 36 00
E-post: [email protected]
Utenriksdepartementet
Utviklingsministeren, Statsråd Hilde Frafjord Johnsen
Pb. 8814 Dep.
0032 Oslo
22 24 39 00 (direkte)
22 24 36 00 (sentralbord)
22 24 95 88 (faks)
[email protected]Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: