Arafat-skolebok for bombe-teknologi

Artikkelen er under arbeid
Svake i teknologi, men motiverte martyr-krigere: Arafat-skolebok for teknologi
Norge støtter PAs skoleverk. Norge er aktiv i «Fredsprosessen.»
(Norge er også en viktig investor i Iran og andre av Israels muslimske naboland…)

 

 

 

 

 PA-teknologi-bok for 5-klasse, 2003 (side 40). For å kortslutte den 3.dje elektriske kretsen må eleven svare koble mellom «En palestinsk kystby» og det riktige svaret, som ligger øverst til venstre: Acre (Akko på engelsk, eller Akka på arabisk). Dvs at «PLO/PAs Palestina ikke gir rom for staten Israel»

 

 

 

 T.o.m. ekstremister som SV, AUF og LO ikke krever at hele Israel skal bli til det «arabiske Palestina.» Derfor spør vi hvorfor en KrF-ledet regjering finansierer et skolesystem som forbereder dagens barn til å krige mot Israel om absolutt alt.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: